Vodafone’dan 400 TL’ye Varan İndirimler

Vodafone

Vodafone’lular, en popüler akıllı cihazları “Vodafone Çok Satanlar Masası”nda bizzat deneyimleyerek 400 TL’ye varan indirimlerle satın alabiliyor. Vodafone Cep Merkezleri’nde kurulan Çok Satanlar Masası’nı ziyaret edenler, yepyeni akıllı cihazlara tarifeye ek 24 ay taksit seçeneği ile sahip olabiliyor.

  Vodafone, “Çok Satanlar Masası”nı hayata geçirdi. Vodafone Cep Merkezlerindeki “Çok Satanlar Masası”, akıllı telefon seçenekleri arasında kafası karışanlara en popüler cihazları avantajlı indirimlerle sunuyor. Vodafone, akıllı telefon ya da tablet alırken karar vermekte zorlananlar için mobil teknolojideki uzmanlığıyla markalar arasında tercih yapmayı kolaylaştırıyor. Vodafone aboneleri, son model akıllı cihazları “Vodafone Çok Satanlar Masası”nda maketler üzerinden değil, canlı çalışan gerçek cihazlar üzerinden bizzat deneyebiliyor. Tüketiciler, kafalarını karıştıran sorulara Vodafone uzmanları tarafından yanıt bulabiliyorlar ve aradıkları cihazlara kolayca ulaşabiliyorlar.

Vodafone

Hem mevcut Vodafone aboneleri hem de numarasını Vodafone’a taşıyan aboneler, indirim kapsamında Red Classic tarifesine ek Sony’nin en yenileri Sony Xperia Z2 ve M2’ye 240 TL’ye varan indirimlerle sahip olabiliyorlar. Samsung Galaxy S5, 240 TL indirimle müşterilerle buluşurken, HTC Desire 816 ve iPhone 4S (8 GB) ise tam 408 TL indirimle alınabiliyor.

Akıllı telefona geçiş yapmak isteyenler için Vodafone’nun en yeni akıllı telefonu Vodafone Smart 4 Mini ise Devreden Ekstra ve Devreden Süper tarifeleriyle 192 TL indirimle sunuluyor. Dev ekranı ve gelişmiş özellikleriyle dikkat çeken Samsung’un 2014 model tableti Note 10.1, içinde 6 GB internetiyle birlikte 240 TL indirimle sunulurken, uygun fiyatı ve ince tasarımıyla Alcatel Onetouch Pop C7, 264 TL indirimle “Vodafone Çok Satanlar” Masası’nda dijital çağa adım atmayı kolaylaştırıyor.

Windows’a Geçen Kullanıcıların Sayısı Azalıyor