Xperia Z2, Xperia Z2 Tablet ve Xperia M2 Tanıtıldı

Xperia Z2 Xperia Z2 Tablet ve Xperia M2 Tanıtıldı

Sony, dünyanın 4K çözünürlüğünde video çekebilen suya dayanıklı ilk akıllı telefonu Xperia Z2 , dünyanın en ince, en hafif ve suya dayanıklı tableti Xperia Z2 Tablet ve 4G LTE desteğine sahip Xperia M2 modellerini tanıttı. 

 4K video çekim özelliğini sunan 8.2 mm inceliğinde, suya dayanıklı  Xperia Z2, Xperia Z2 Tablet ve Xperia M2 Barselona’da düzenlenen MWC 2014’de resmen tanıtıldı. 4K çözünürlüğünde video çekebilme özelliğine sahip olan  Xperia Z2, 3840×2160 piksel çözünürlüğünde video çekimi yapabiliyor. Xperia Z2’nin “Movie Creator” özelliği sayesinde videoların üzerinde istediği değişiklikleri yapabilecek, farklı efektler ekleyebiliyor ve ön izleme yapabiliyorsunuz. Xperia Z2, BIONZ görüntü işlemcisi Sony’nin ödüllü “G Lens”i ve CMOS görüntü sensörü 1/2.3 Exmor RS’i bir araya getiren 20.7 MP’lik kamerası ile fotoğraf ve video çekim kalitesiyle çıtayı yükseltiyor.

Sony_Xperia_Z2_1

BRAVIA görüntüleme teknolojisini 5.2 inç boyutundaki Full HD TRILUMINOS ekran ve yeni Live Colour LED teknolojiyle birleştiren Xperia Z2, TRILUMINOSekran ve yeni Live Colour LED teknolojisi, kırmızı, yeşil fosfor, mavi LED ve özel renk filtreleri kullanarak daha parlak bir ışık ve zengin renkler yaratıyor. Xperia Z2 aynı zamanda her görüntüyü analiz eden ve en keskin videoları oluşturmak için eksik pikselleri yeniden oluşturan X-Reality özelliğini de barındırıyor.

Sony_Xperia_Z2_2

Qualcomm Snapdragon 801 dört çekirdekli 2.3 Ghz işlemciye sahip 4G LTE Xperia Z2, Adreno 330 GPU ve kamera, video ve iyi bir ekran deneyimi için dual ISP sunuyor. IP55ve IP58 sertifikalarına sahip olan Xperia Z2,  8.2 mm inceliğinde.  Xperia Z2 siyah, beyaz ve mor renk plmak üzere 3 farklı renk seçeneğiyle tüketicilere sunulacak.

Nokia’nın İlk Android Telefonları Tanıtıldı