Sony Xperia C4 Resmi Olarak Tanıtıldı

Sony Xperia C4 1

Akıllı telefon pazarındaki ürünlerini yenilemeye devam eden Sony, yeni orta seviye akıllı telefonu Sony Xperia C4’ü dün düzenlediği etkinlikle tanıttı.

Bu yıl akıllı telefon pazarında oldukça etkisiz kalan ve geçtiğimiz günlerde piyasaya sürdüğü yeni amiral gemisi akıllı telefonu Sony Xperi Z4’ü tüm dünyada satışa sunmayarak kullanıcıları hayal kırıklığına uğratan Sony, yavaş yavaş da olsa akıllı telefon seçkisini yenilemeye devam ediyor. Sony’nin dün düzenlediği etkinlikle tanıttığı yeni akıllı telefonu, geçtiğimiz yıl piyasaya sürülen ve selfie odaklı bir akıllı telefon olarak lanse edilen Sony Xperia C3’ün halefi olan Sony Xperia C4 oldu.

Sony_Xperia_C4 (1)

İlk olarak geçtiğimiz aylarda Sony Cosmos kod adıyla gün yüzüne çıkan Sony Xperia C4‘ün resmi olarak tanıtılması, telefonun tasarımı ve donanımsal özellikleri hakkında merak edilen tüm detayların açıklığa kavuşmasını sağladı. Sony Xperia C4’ün donanımsal özellikleri arasında 1080p çözünürlükte 5.5 inç IPS dokunmatik ekran, 64 bit sekiz çekirdekli 1.7 GHz MediaTek MT6752 işlemci, 2 GB RAM, 16 GB dahili hafıza, 128 GB’a kadar microSD hafıza kartı desteği, 13 megapiksel arka kamera ve 5 megapiksel ön kamera yer alıyor.

Orta seviye bir akıllı telefona göre oldukça etkileyici donanımsal özelliklere sahip olan Sony Xperia C4‘ün fiyatı şimdilik belirsizliğini koruyor olsa da, telefonun Haziran ayı sonunda piyasaya sürüleceği Sony tarafından doğrulanmış durumda.

Sony_Xperia_C4 (3)

Meizu MX5’ten İlk Görüntüler Sızdırıldı