Sony Xperia 1 IV için bilgiler gelmeye başladı

a12

Yakın tarihli bir Geekbench listesinde, bir süredir telefon pazarından uzak duran Sony’in yeni telefonu görüldü.

Son haftalarda Xperia 1 IV ‘ün çıkıp çıkmayacağı veya özellikleri hakkında birçok iddia ortaya atıldı ve şimdi Geekbench detayı cihazın yakın bir zamanda tanıtılacağını ortaya koyuyur. Henüz resmi bir onay olmamasına rağmen, Mayıs 2022 sürümü bir olasılık olabilir.

Sony Xperia 1 IV

Sony XQ-CT54 olarak listelenen Xperia 1 IV, tek çekirdekli performansı için etkileyici bir Geekbench sonucu ile geldi. Akıllı telefonun bir çeşidinin eSIM özelliğine sahip olma olasılığı da var. Smartphone Digest tarafından sağlanan Geekbench sonucu, birinci sınıf bir Snapdragon 8 Gen 1 yonga setinin amiral gemisine güç vereceğini gösterdi. Önceki modeli Xperia 1 III’e benzer şekilde 12 GB’a kadar RAM’e sahip olabilir.

Sony Xperia 1 IV

Geekbench rakamlarına göre, cihazın çok çekirdekli performansı, 3.352 puanla selefine benzerdi. Ancak 1.204 puanda tek çekirdekte neredeyse %10’luk bir iyileşme var. Bununla birlikte, bu sonucun cihaza ima edilmesinin en iyi ihtimalle spekülatif olduğunu belirtmek gerekir. eSIM özelliğinin ABD ve Avrupa pazarlarında mevcut olacağı bildiriliyor. Xperia 1 IV hakkında Sony’den kesin bilgi beklerken belirsizlik devam ediyor.

Apple iki yeni Mac cihazını piyasaya sürecek