Apple iki yeni Mac cihazını piyasaya sürecek

mav

Apple, yeni cihazları için WWDC 2022’yi 6 Haziran’da başlatacağını şimdiden onaylarken, tanıtılacak bazı cihazlar da belli oldu.

Apple bu yıl, tamamen yeni Mac Studio ve Studio Display dahil olmak üzere birkaç donanım ürününü piyasaya sürdü. Şimdi, raporlara inanılırsa, Cupertino merkezli teknoloji devi WWDC’de birkaç ürün daha piyasaya sürmeye hazırlanıyor.

Bloomberg’den Mark Gurman’ın yeni raporuna göre Apple, bu yıl Haziran ayında WWDC 2022’de iki yeni Mac ürününü tanıtmaya hazırlanıyor. Bu, bu yıl yaz aylarında yeni bir ürün lansmanını belirttiği önceki raporlarıyla uyumludur.

Apple

WWDC sırasında piyasaya sürülen Mac cihazlarından birinin, güncellenmiş bir tasarım ve güçlü özelliklerle gelecek olan ve hakkında çok konuşulan Apple MacBook Air olması bekleniyor. Şirketin M1 Ultra lansmanı sırasında M1 ailesinin artık tamamlandığını doğruladığı gibi, yeni M2 işlemci tarafından desteklenmesi muhtemeldir.

Şirketin bu yıl Haziran ayında tanıtmayı planladığı diğer cihaz, yeniden tasarlanmış bir iMac olabilir. 27 inçlik iMac’in, M1 destekli 24 inçlik iMac’e benzer bir tasarıma, beyaz çerçevelere ve aralarından seçim yapabileceğiniz çoklu renk seçeneklerine sahip olması bekleniyor.

Bu iki ürünün dışında şirketin yıl sonuna doğru yeni Mac Mini ve mevcut 13 inç MacBook Pro’nun yerini alacak yeni bir MacBook Pro da dahil olmak üzere bazı ürünleri daha piyasaya sürmesi bekleniyor.

HUAWEI Mate 50 serisi için yeni bilgiler geldi