Sony, Doom PlayStation VR Paketini Satışa Sunuyor

doom ps4

Sony’nin PlayStation VR paketlerinin sayısı günden güne artmaya devam ediyor, son piyasaya çıkan ürün ise Doom PlayStation VR Paketi.

Sony, Gran Turismo Sport PlayStation VR paketini piyasaya sürdükten sadece günler sonra Doom PlayStation VR Paketini duyurdu. Paket, Doom VFR‘nin piyasaya sürülmesinin çıkış tarihi olarak da ilan edildi. Oyuncular bu yeni paket ile birlikte Doom’un sanal gerçeklik için inşa edilmiş yeni bir oyun deneyimine sahip olabilecek.

Netleştirmek gerekirse, Doom PlayStation VR Paketi tam Doom oyununun VR versiyonu yerine oyunculara bir yan hikaye sunuyor. Oyunun tamamını sanal gerçeklik içerisinde oynamak isterseniz bu paketi satın almayın. Bu henüz mümkün değil.

Doom PlayStation VR ile Mars Cehennemine Yolculuk

Doom VFR, oyuncuları Mars Cehenneminin derinliklerinde UAC tesisine taşıyacak. Oyuncuların becerileri yoğun savaş içerisinde test edilecek. Oyuncular, şeytani istiladan sonra UAC’nin Mars araştırma tesisinde operasyonel kararlılığı geri yüklemek ve iblisleri durdurmak için gerekli olan herhangi bir yöntemi kullanmakla görevli olacaklar.Doom PlayStation VR Paketi

Eğer daha iyi bir oyun deneyimine sahip olmak istiyorsanız DualShock 4 denetleyicisi, PlayStation Move denetleyicileri veya PlayStation VR Hedef Kontrol Cihazı ile de bu oyunu oynayabilirsiniz.

Sony’nin Doom PlayStation VR Paketi 1 Aralık’tan başlayarak Amerika Birleşik Devletleri ve Kanada’da piyasaya çıkacak. 399.99 dolardan satışa sunulacak paket bir PlayStation VR kulaklık, bir PlayStation Kamera, yeni PS VR demo diski ve Doom VFR’nin bir kopyasını içeriyor olacak.

>> Giyilebilir Teknoloji Apple’dan Sorulur