Sonraki CoD oyunu Black Ops 4 olacak!

black ops 4

Geçtiğimiz yıl sürpriz bir kararla 2. Dünya Savaşı yıllarına dönüş yapan Call of Duty, verdiği ufak bir aranın ardından yoluna günümüz savaşlarıyla devam edecek. Bir süredir, sıradaki CoD oyununun ne olacağına dair bazı söylentilere tanıklık ediyorduk. Genel kanı sonraki CoD oyununun Black Ops 4 olacağı yönündeydi. Öyle görünüyor ki bu iddialara doğru çıkacak.

Treyarch Black Ops 4 hakkında açıklama yapmadı

Bilindiği üzere Call of Duty oyunları 3 farklı stüdyo tarafından geliştiriliyor. Yani her oyunun gelişimi kaba taslak 2,5 – 3 sene sürüyor. Geçtiğimiz seneki yapım Sledgehammer’ın elinden çıkarken, bu sene ki oyun Treyarch’tan gelecek. Önümüzdeki sene çıkacak olan oyun ise Infinity Ward imzası taşıyacak. Peki gelelim asıl sorumuza. Bu sene çıkacak olan oyun hangi zaman diliminde geçecek?

Açık konuşmak gerekirse bu konu hakkında henüz netleşmiş bir bilgi yok. Fakat son söylentiler Black Ops 4 isminin kesinleştiği yönünde. Elbette bu ismin kesinleşmiş olması bize yine de oyunun geçeceği zaman dilimi hakkında net bir bilgi vermiyor.

Tabi ki şunu da göz ardı etmemek gerekiyor. Şimdiye kadar çıkan 3 Black Ops oyunu da modern savaşları konu alıyordu. Dolayısıyla sıradaki oyunun da modern zamanda geçecek olması pek sürpriz olmayacaktır.

Zaten iki sene üst üste gelecek olan 2. Dünya Savaşı teması kabak tadı verebilirdi. Yani Treyarch’ın doğru bir karar aldığını söylemek yanlış olmaz.