Snyder Cut of Justice League iddialı bir film olacak

justice league

Snyder Cut of Justice League genel itibariyle yetişkinlere hitap eden bir film olacak. İşte konu ile ilgili detaylar.

2017 yılında yayınlanan Justice League tekrardan seyirci karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Fakat büyük bir farkla. Film için çekilip yayınlanmayan tüm bölümler tekrardan Justice League’e eklenecek. Ayrıca Snyder ekstra olarak çektiği sahneleri de filme ekleyecek.

Hatırlanacağı üzere Snyder filmin ilk yönetmeniydi. Lakin çekim aşamasında projeden ayrılmıştı. Snyder’in ayrılmasıyla birlikte DC filmi adeta çöpe dönüştürdü. Pek çok sahneyi filmden çıkaran DC ve WB Justice League’in hikayesini iki saate sığdırmayı başardı. Elbette bu başarı filmden çok şey götürdü.

Sonuç olarak 2 saatlik Justice League deneyimi kimsenin hoşuna gitmedi. Hatta öyle ki bu berbat Justice League deneyimi yüzünden koskoca DC sinematik evreni de çökme noktasına geldi.

Snyder Cut of Justice League

Snyder Cut of Justice League ile ilgili iddialı açıklama

HBO’da yayınlanacak ve Snyder’in elden geçirdiği yeni Justice League ise beklentileri hayli yükseltmiş durumda. Zira Zack Snyder film için iddialı söylemlerde bulunuyor.

Snyder filmin yeni versiyonunun çocuklardan ziyade yetişkinler için bir film olduğunu söyledi. Bakalım Snyder’in Justice League filmi beklenildiği üzere kaliteli bir yapım olacak mı? 4 saat uzunluğunda olan filmin yeni versiyonu HBO Max üzerinden 1’er saatlik 4 bölüm halinde izleyici ile buluşacak. Merakla bekliyoruz.

Atiye için ikinci sezon fragmanı yayınlandı. Detaylar için tıklayın