Snapchat 6 milyarı buldu!

Snapchat 6 milyari buldu

Son dönemlerin popüler uygulaması Snapchat video izleme sayısını 6 milyara çıkardı.

Financial Times tarafından yapılan habere göre popüler video izleme uygulaması video izleme sayısını son 6 ay içerisinde üç katına çıkarmayı başardı.

Snapchat 6 milyari buldu!

Son dönemlerin popüler uygulaması Snapchat günlük video izleme sayısını 6 milyara çıkardı. Financial Times tarafından yapılan habere göre popüler video izleme uygulaması video izleme sayısını son 6 ay içerisinde üç katına çıkarmayı başardı. Bu rakamlara bakıldığı zaman uygulamanın sadece özel mesajlar kaydetmek için kullanılmadığının, bazı insanlar için video izleme platformu haline geldiğinin açık bir kanıtı olarak karşımıza çıkıyor.

Normalden daha kısa videolara odaklanan Snapchat, YouTube gibi internet devleri ile karşılaştırılamaz ancak bu miktarın sadece akıllı telefonlarda bulunan sosyal servis için oldukça yüksek olduğu açıkca ortada.

Sosyal medya devi Facebook daha büyük kullanıcı tabanına sahip olması ve PC’lerde de izlenebilmesine rağmen günlük 8 milyar video görüntüleme sayısına ulaşabilmişti. Konuya bu açıdan bakmak bile Snapchat’ın ulaştığı başarıyı görmeye yetiyor.

Her geçen gün teknoloji dünyasına katılan bir yeni uygulamanın başarısızlığını görmekteyiz. Ancak bu uygulamaların arasından az sayıda da olsa sıyrılabilenler oluyor.

Galaxy S6 Edge’de açık tespit edildi!


Yorumlar kapatıldı.