Slenderman geri dönüyor!

Slenderman

Korku oyunlarını sevenlere güzel bir haberimiz var. Yıllar sonra yeni bir Slenderman oyunu geliyor. Geri sayım da başladı.

Slenderman‘ı görmeyeli uzun zaman oldu. Slender: The Arrival’ın çıkmasının üzerinden 10 yıl geçti. Blue Isle Studios yeni bir Slenderman oyununun yolda olduğunu gösteren teaser video paylaştı ve Slender: The Arrival’ın sitesinde de geri sayım başlattı. Geri sayım 28 Temmuz’da sona erecek. Yeni oyunun nasıl olacağı belli değil. Belki The Arrival’ın yeniden yapımı olabilir, belki tamamen sıfırdan başka bir proje de olabilir. Oyun içeriği bilinmese de Slenderman fanları bu gelişmeyi sevinçle karşıladı.

Parsec Productions tarafından geliştirilen Slender: The Eight Pages isimli oyun 2012’de piyasaya sürüldü. Bu yapımdan kısa süre sonra da 2013’te Slender: The Arrival çıktı. 2018’de korkunç yaratığın uzun metrajlı bir filmi bile çekildi. Fakat yeni oyun projesi bir türlü duyurulmamıştı.

Slenderman

Slenderman, 2009’da Something Awful forumlarında Eric Knudsen isimli kullanıcı tarafından oluşturulan kurgusal bir karakter. Takım elbise giyen, yüzü olmayan, kolları ve bacakları oldukça uzun olan insansı bir yaratık. İnsanları kaçırdığına dair hikayeler uyduruldu. Zaman içinde şehir efsanesine ve popüler kültür ikonuna dönüştü. Oyunlarda, dizilerde, filmlerde, kitaplarda birçok yerde kendine yer buldu. Bazı insanlar bu yaratığın gerçek olduğunu, fakat insanların korkmaması için uydurulmuş bir karakter yalanının ortaya atıldığını söylüyor. Bazılarına göreyse gizli askeri bir silah olarak geliştirilmiş, genetiği değiştirilmiş biri. Kaçtığı ve saklanmayı çok iyi bildiği için yakalanamıyor. Slenderman hakkında bunlar gibi başka ilginç komplo teorileri de var.

Bu sene içinde korku türünde şimdiye kadar Resident Evil 4 Remake, Dead Space Remake, The Outlast Trials ve Amnesia: The Bunker oyunları piyasaya sürüldü. Alone in the Dark ve Silent Hill 2 Remake’in de yıl sonuna doğru çıkması bekleniyor.

Diablo 4’te sırlarla dolu gizli bir video keşfedildi