GameX 2014 İçin Geri Sayım Başladı!

GameX 2014 Icin Geri Sayim Basladi

Dünyanın en büyük dijital oyun şirketlerini ve oyun dünyasının önemli isimlerini bir araya getirecek olan GameX 2014 için geri sayım başladı.

4 – 7 Aralık tarihleri arasında gerçekleşecek olan GameX 2014, Lütfi Kırdar Fuar Merkezi’nde dünyanın en önemli isimlerini bir araya getirecek.

GameX 2014 Icin Geri Sayim Basladi!

Balkanlar, Ortadoğu ve Afrika’nın en büyük dijital oyun etkinliği olarak adlandırılan GameX 2014 için geri sayıma başladı. Dijital oyun dünyasının en önemli organizasyonları arasında yer alan GameX, dünyaca ünlü oyun şirketlerinin en yeni oyunlarına ve en güncel teknolojilere ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

4 – 7 Aralık 2014 tarihleri arasında İstanbul Lütfi Kırdar Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan organizasyon dünyanın en büyük dijital oyun şirketlerini bir araya getirecek. Fuarda oyun sektörünün önemli şirketleri yeni oyunlarını ve son teknolojilerini ilk kez ziyaretçilerine sunacak.

Uluslararası oyun sektörüne dahil olmak, fikir alışverişlerinde bulunmak ve oyun sektöründeki fırsatları yakalamak isteyen katılımcılara ev sahipliği yapacak olan GameX 2014, Balkanlar, Ortadoğu ve Afrika bölgelerinin en büyük dijital oyun etkinliği olma özelliğini elinde bulunduruyor.

Rönesans Fuarcılık Başkanı H. İsmet Göksel dijital oyun fuarı ile ilgili şunları belirtti:

Genç nüfusu ve hızla büyüyen ekonomisiyle Türkiye, dijital oyun ve teknoloji şirketlerinin gözlerini çevirdiği bir ülke konumunda. Balkanlar, Ortadoğu ve Afrika’nın en büyük dijital oyun fuarı GameX’te, bu yıl dünyanın her yerinden oyun firmasına ev sahipliği yapacağız. Oyun firmalarının ve teknoloji şirketlerinin en yeni oyunlarını ve teknolojilerini sunacağı GameX 2014, bu yıl da katılımcılara sınırsız eğlence ve yepyeni teknolojileri ilk elden deneyimleme imkânı sunacak.

BlackBerry Türkiye’den Çekiliyor!