Slayt nasıl yapılır? En iyi slayt yapma programları ve öneriler!

En iyi slayt yapma programları

İş ve okul hayatında sıkça kullandığımız slaytın nasıl yapıldığını anlatıyoruz. İşte karşınızda En iyi slayt yapma programları ve önerileri.

Hayatımızın bir noktasında elbet bir gün slayt ya yapmışızdır ya yapacağızdır. Bu iş için biçilmiş kaftan olan PowerPoint ücretli olmasından dolayı bazı kullanıcılar tarafından tercih edilmiyor. Biz de bu haberimizde ücretsiz en iyi slayt yapma programları ve önerilerini bir araya getiriyoruz. Bu programlar ile ücretsiz olarak PowerPoint ayarında slaytlar oluşturabilirsiniz.

En iyi slayt yapma programları

Google Slaytlar

Google’ın bünyesinde yer alan ve tamamen ücretsiz olan Google Slaytlar sayesinde online olarak slaytlarınızı oluşturabilirsiniz. Microsoft’un PowerPoint’ine en büyük rakip olan Google Slaytlar üzerinden oluşturduğunuz Slaytları dilerseniz PC’ye veya mobil cihaza dilerseniz de Google Drive’a kaydederek dilediğiniz yerden ulaşabilirsiniz. Google Slaytlar’ın sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

Prezi

Hem ücretli hem de ücretsiz internet sitesi üzerinden hizmet veren Prezi, kullanıcılarına koylaca slayt hazırlama imkanı sunuyor. Bünyesinde barındırdığı araçlar ile çok fazla çeşit sunan Prezi’nin sitesine buradan ulaşabilirsiniz.

En iyi slayt yapma programları

Haiku Deck

Haiku Deck, barındırdığı hazır şablonlar ile kullanıcılara hem kolaylık sağlıyor hem de bu şablonlardan esinlenerek yeni slaytlar oluşturulmasına yardımcı oluyor. iPhone için de uygulaması olan Haiku Deck ile isterseniz uygulama üzerinden isterseniz de web sitesi üzerinden buradan slayt oluşturabilirsiniz.

SlideRocket

Microsoft’un PowerPoint uygulaması ile oluşturulan slaytları düzenleme ve sıfırdan slayt oluşturma imkanı sunan SlideRocket, ücretsiz olması ile dikkat çekiyor. SlideRocket’ın sitesine buradan ulaşabilirsiniz.

PowToon

Bünyesinde barındırdığı hazır animasyonlar ile dikkat çeken PowToon, özellikle reklam alanında çalışanlara büyük kolaylıklar sunuyor. Ücretli ve ücretsiz sürümleri yer alan hizmete buradan ulaşabilirsiniz.

Instagram şüpheli hesaplardan kimlik doğrulaması isteyecek