Türk Telekom kampanyası General Mobile GM5 ile devam ediyor

GM5

Türk Telekom’un mobil aboneleri General Mobile GM5 Plus ve GM5 model telefonlarına, tarifelerine ek aylık 40 TL’den başlayan taksitlerle sahip olabilecekler.

Türk Telekom, mobil müşterilerine yönelik sunduğu avantajlı cihaz kampanyalarına devam ediyor. Yeni kampanya kapsamında, Türk Telekom’un mobil müşterileri General Mobile GM5 Plus veGM5 model akıllı telefonlarını tarifelerine ek aylık 40 TL’den başlayan taksitlerle aynı anda satın alabilecekler.

gm5plus

Yılsonuna kadar devam edecek kampanyadan yararlanan Türk Telekom mobil müşterileri, ek olarak Tivibu Spor mobil uygulamasının SMS servisini de ilk 3 ay ücretsiz olarak kullanabilecekler. Böylece General Mobile’nin 4.5G uyumlu akıllı telefonlarından takımlarının Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi’ndeki maçlarının anlık gol görüntülerini mobil uygulama ve SMS servisi aracılığıyla izlemenin keyfine varacaklar.

Kampanya kapsamında satın alınabilecek GM 5 Plus; 5,5 inç ekranı ve 13 MP flaşlı selfie kamerası ile öne çıkıyor. GM 5 ise General Mobile’nin Google ile Android One programı çerçevesinde gerçekleştirilen işbirliğinin üçüncü ürünü. Her iki telefon da işletim sistemi olarak Android’in en güncel yazılımı olan Android 7.0 Nougat’ı kullanıyor.

Güneş Enerjisinde Çin Liderliği