Apple Siri Shortcuts uygulamasını yayınladı!

Siri Shortcuts

Apple, iOS 12 ile kullanıma sunduğu Siri Shortcuts yani Siri Kısayolları uygulamasını bugün yayınladı. Siri Shortcuts uygulaması sayesinde Siri artık daha yetenekli. İşte uygulamanın tüm detayları!

Apple, geçtiğimiz yıllarda otomasyon uygulaması olan Workflow’u bünyesine katmıştı. Cupertinolu firmanın bu hamleyi neden yaptığı ise iOS 12 ile daha iyi anlaşıldı. iOS 12 ile kullanıma sunulan Siri Kısayolları isimli uygulama aynı Workflow gibi çalışıyor. Kullanıcılar Siri Kısayolları uygulaması ile Workflow’da olduğu gibi birbirinden farklı kombinasyonlar ile Siri’ye yeni özellikler eklenebiliyor.

Siri Shortcuts indirime sunuldu!

iOS 12 ile duyurulan Siri Kısayolları isimli uygulama bugün kullanıma sunuldu. Henüz Beta aşamasında olan bu uygulama, Apple’ın TestFlight uygulaması üzerinden sunuluyor. Siri Kısayollar uygulamasına erişebilmek için; Apple Geliştiri Merkezi’ne giriş yapmanız daha sonra da İstek bölümünden uygulamayı talep etmeniz gerekiyor.

iOS 12 Public Beta 2 yayınlandı!

Apple, daha sonra size e-posta gönderecek ve Siri Kısayollar uygulamasını TestFlight üzerinden indirebileceksiniz.

Siri Shortcuts

Eylül ayında yeni iPhone lansmanının ardından herkes için kullanıma sunulacak olan iOS 12 güncellemesi, iPhone 5s ve sonrası tüm modellere gelecek. CPU tepki süresinde yapılan iyileştirmeler sayesinde daha hızlı bir deneyim sunacak olan iOS 12, Apple’ın iOS 11 ile yaşadığı prestij kaybını telafi edecek gibi görünüyor.