Shazam Fury of the Gods çekimleri başlıyor

shazam 1

İlk filmi 2019’da vizyona giren Shazam’ın devam filmi için geri sayım başladı. İşte Shazam Fury of the Gods ile ilgili son detaylar.

DC sinematik evrenindeki önemli halkalardan biri olan Shazam geçtiğimiz yıl izleyiciyle buluşmuştu. İlk filmin beklenenin üzerinde ilgi görmesi sonrası Warner Bros. ikinci film için düğmeye bastı. Tam ikinci filmin çekimleri başlamak üzereyken ortaya çıkan koronavirüs salgınından ötürü tüm süreç sekteye uğradı.

Normalleşme adımlarıyla birlikte Warner Bros. bir kez daha Shazam’ın devam filmi için motor demeye hazırlanıyor. Filmin başrol oyuncularından Zachary Levi de filmin çekimlerinin 2021 ile birlikte başlayacağını doğruladı.

Shazam

Shazam Fury of the Gods için start veriliyor

Shazam karakterine hayat veren Levi yaptığı kısa açıklamada çocuklar çok hızlı büyüdüğü için çekimlerin 2021’in ilk çeyreğinde başlayacağını ifade etti. Muhtemelen ilk olarak çocukların yer aldığı sahneler çekilecektir. Asıl önemli sahneler ise sonraya bırakılacaktır.

Bu arada dip not olarak hatırlatalım. Filmin yönetmenliğini David F. Sandberg yapıyor. Film için daha önce duyurulmuş olan vizyon tarihi ise 4 Kasım 2022. Yani yeni Shazam filminin vizyona girmesine daha 2 yıldan uzun bir süreç var. Büyük bir ihtimalle film için bir erteleme söz konusu olmayacaktır. Zira 2 sene gibi bir süre içerisinde rahat rahat 2 Shazam filmi çekilir. Öte yandan ilk filmdeki ana kadronun ikinci filmde de büyük oranda korunduğunu hatırlatalım.

Huawei 2021’de dibi görecek!