Shakedown Hawaii çıkış tarihi açıklandı!

Shakedown Hawaii

Retro City Rampage’in geliştiricisi Vblank yeni oyunu Shakedown Hawaii için tarih verdi. Shakedown Hawaii çok yakında bizlerle birlikte olacak.

Retro oyunların 8-Bit grafiklerini özleyenler için Vblank firması 2012 yılında karşımıza Retro City Rampage ile çıkmıştı. PS4, PS3, PS Vita, PSP, Xbox 360, Nintendo Switch, Nintendo 3DS, Nintendo Wii, Windows, macOS, Linux, iOS ve Android için çıkan Retro City Rampage‘den sonra firma geçen yıl yeni oyununu duyurmuştu.

PlayStation 5 fiyatı belli oldu!

İlk etapta PlayStation 4, PS Vita, Nintendo Switch, Nintendo 3DS ve Windows’a gelecek olan Shakedown Hawaii, bir önceki oyunun yapısına ve grafiklerine sahip olacaktı. Daha fazla patlama ve aksiyonun olacağı bu oyunun çıkış tarihi merak konusu olmuştu. Bugün ise Vblank firması merakla beklenen oyununun çıkış tarihini açıkladı.

Shakedown Hawaii 7 Mayıs’ta geliyor!

Vblank cephesinden gelen açıklamaya göre oyun 7 Mayıs 2019 tarihinde dijital olarak Nintendo 3DS hariç diğer platformlardaki yerini alacak. Dijital sürümünün fiyatının 19.99 dolar olacağı söyleniyor. PS Vita için 3 Mayıs tarihinde ön sipariş açacak olan Vblank, 29 dolardan kutulu sürüm satacak.

Bakalım Vblank’ın yeni oyunu kendine has retro göndermeleri ile büyük beğeni toplayan Retro City Rampage kadar başarılı olabilecek mi?