Sevilen Marvel karakterleri, Infinity War ile veda edecek!

marvel

Süper kahramanların beyaz perdedeki yükselişi hız kesmeden devam ediyor. Yapılan sözleşmeler sayesinde, pek çok süper kahraman özdeşleştiği oyuncuyla yoluna devam etme şansı yakalıyor. Bu da filmlerin devamlı olması ve gişedeki seyirci potansiyelinin korunabilmesi açısından çok önemli. Örneğin son dönemdeki Marvel karakterleri ve DC karakterleri belli oyuncular ile özdeşleşmişti. Şu aralar Iron Man denildiğinde akla gelen ilk isim Robert Downey Jr. olacaktır. Fakat her güzel şeyin bir sonu olduğu gibi bu dönemin sonu da gelmek üzere.

Oyuncular değişse de Marvel karakterleri aynı kalacak

Marvel sinematik evreni başlayalı uzun bir zaman oldu. Bu uzun süre içerisinde Marvel, zorunda kalmadıkça oyuncu değişimine yönelmedi. Fakat, ne yazık ki zaman acımasız. Doğal olarak oyuncular artık yaşlanmış durumdalar. Bu durumu Wolverine’in ilk filmi ile son filmine bakarak net bir şekilde anlayabilirsiniz.

Neyse ki Marvel karakterleri için destansı bir final düşünmüş. Ve bu finalin Infinity War’la olacağı da kesinlik kazanmış durumda.

Marvel’ın önemli isimlerinden biri olan Kevin Feige, konu hakkında bazı üstü kapalı açıklamalarda bulundu. Feige, Infinity War sonunda bazı Marvel karakterleri ile yolların ayrılacağı konusundaki söylentileri doğruladı. Feige, birçok oyuncunun sözleşmesinin 2018 ile bittiğine dikkat çekerken, Infinity War’ın da Marvel sinematik evreni için dönüm noktası niteliğinde olduğunu vurguladı. Infinity War’da yaşanacak vedaların bazılarının karakterlerin ölümü, bazılarının ise inzivaya çekilmesiyle olacağı düşünülüyor. Bekleyip göreceğiz.