Sevilen filmin dizisi geliyor!

Sevilen filmin dizisi geliyor!

Aubrey Plaza’nın %94 Rotten Tomatoes puanına sahip sevilen aksiyon filmi Emily the Criminal, TV versiyonu ile geliyor. İşte tüm detaylar.

John Patton Ford tarafından yazılan ve yönetilen ilk uzun metrajlı polisiye gerilim filmi, öğrenci kredilerinin yükünü taşıyan ve sabıka geçmişi nedeniyle çoğu olanaklarından mahrum kalan, kendisini suça sürükleyen bir kredi kartı dolandırıcılığına bulaşan ünlü bir kadını konu alıyor. Los Angeles’ın göbeğinde yaşanan olayları konu alan film çok sevilmişti. Başroldeki Plaza’nın yanı sıra Emily the Criminal’ın oyuncu kadrosunda Theo Rossi, Megalyn Echikunwoke, Gina Gershon, John Billingsley ve Brandon Sklenar da yer alıyor. Sevilen film şimdi dizi olacak.

Sevilen filmin dizisi geliyor!

Aubrey Plaza’nın polisiye gerilim filmi, vizyona girmesinden iki yıldan az bir süre sonra bir TV şovuna dönüşüyor. Deadline’ın haberine göre Emily the Criminal, Legendary Television tarafından bir TV dizisine uyarlanıyor. Aldığı güçlü eleştiriler göz önüne alındığında, Emily the Criminal, bir TV programına dönüştürülmek için en iyi adaylardan biri. 2022’de Sundance Film Festivali’nde büyük beğeni toplayan Emily the Criminal incelemeleri sevilen filmi oldukça övmüştü.

Suçlu Emily ayrıca eski Başkan Barack Obama’nın 2022’deki en sevdiği filmler listesinde Top Gun: Maverick ve Everything Everywhere All at Once ile birlikte yer aldı. Bu iki filmin aksine, Emily the Criminal, Ağustos 2022’de sinemalarda gösterime girdiğinde radarın altından geçti ve 2,2 milyon dolarlık küçük bütçesiyle gişede yalnızca 1,5-2 milyon dolar kazandı.

Google Chrome’a Yapay Zeka Entegrasyonu: Gemini Desteği