Sevdiğiniz Müziği Paypal İle Keşfedin

Deezer Logo

Dünyanın 182 ülkesinde, 35 milyon şarkılık bir kataloğa erişim imkanı sunan dijital müzik servisi Deezer; Türkiye’de PayPal ile ödeme dönemini başlatıyor.

Deezer Türkiye kullanıcıları, dünyada 157 milyon, Türkiye’de de 2 milyonu aşkın kullanıcıya hizmet veren PayPal ile ödemelerini gerçekleştirebilecekler. İnternet bağlantısına ihtiyaç duymadan bilgisayarlar, tabletler, akıllı telefonlar, kablosuz ev ve otomobil müzik sistemleri, Smart TV’ler ile Xbox 360’larda her an, her yerde müziğe erişim imkanı sunan Deezer’da “Deezer Premium+” üyeliğini artık PayPal ile satın almak mümkün.

Deezer Logo

Müzik takipçilerine büyük fırsat!

15 Kasım’a kadar https://paypal.ed4.net/mobile/redirect/?li=102 adresini ziyaret ederek özel PayPal teklifinden yararlanacak kullanıcılar; 0,99 TL karşılığında 2 aylık Deezer Premium+ üyeliğine sahip olabilecekler

İşlemleriniz PayPal rahatlığıyla!

Kart bilgilerini satıcı ile paylaşmadan ödeme yapmanızı sağlayan PayPal ile hesap açarak, Deezer’da olduğu gibi, PayPal’ı destekleyen binlerce işyerinde sadece e-posta ve şifrenizi kullanarak alışveriş yapabilirsiniz. 203 pazarda, Türk Lirası dahil 26 para biriminde hizmet veren PayPal’ı şu anda Türkiye’de 4000’ün üzerinde üye işyeri kullanıyor.

Artık Twitch’de Seksi Olmak Yasak!