Yeni Yıl Hediyeniz 30 Milyon Şarkı Olsun

Deezer Yilbasi Hediyesi

Deezer, yılbaşında farklı hediyeler arayanlara, muhteşem seçenekler sunuyor.

Aralık aylarının olmazsa olmazı “Sevdiklerime bu yıl ne hediye etmeliyim?” sorusuna Deezer, neşeli, ahenkli ve unutulmaz bir çözüm sunuyor. Dünyanın 180’den fazla ülkesinde aylık 12 milyon aktif kullanıcıya müzik dinleme hizmeti sunan dijital müzik platformu Deezer ile farklı bir hediye arayışında olanlar sevdiklerine 30 milyon şarkı hediye edebilecekler.

Deezer Hediye Karti

Sevdiklerine sınırsız müzik hediye etmek isteyenler, “Deezer Hediye Kartı”nın 3 aylık, 6 aylık ve 1 yıllık Premium+ üyeliklerinden dilediklerini tercih ederek, unutulmaz bir yeni yıl hediyesi verebilirler. Bilgisayarda, telefonlarda ve tabletlerde, sınırsız ve offline mod özelliği ile internet bağlantısına gerek kalmadan 30 milyon şarkıya erişim sağlayan “Deezer Hediye Kartı”nın  3 aylık üyelik için 29,07 TL,  6 aylık üyelik için 59,94 TL ve 1 yıllık üyelik için 119,88 TL yerine 99,90 TL’lik   seçenekleri bulunuyor.

http://bit.ly/1i0Gf5S adresine girerek diledikleri üyeliği seçenler, ödeme bilgilerinin onaylanmasının ardından e-posta adreslerine gelecek mesajdaki aktivasyon kodunu sevdiklerine hediye edebilecekler.

3 Bin Dolara Akıllı Güneş Gözlüğü