Sonsuza Dek Sürecek Bir Miks: Deezer & edjing

Deezer edjing

SoDeezer ve dünyanın ilk DJ uygulaması olan edjing  işbirliklerini yeni bir boyuta taşıyarak, müzik severleri yepyeni özelliklerle buluşturuyor.
Open Deezer platformu ile yazılımcılara ve hizmet sağlayıcılara uygulama geliştirme şansı sunan Deezer ve ilk günden beri kullanıcılarına streaming servislerindeki müzikleri mobil ortamda doğrudan miksleme imkanı sunan “edjing”, bu entegrasyonu daha da geliştiren yeni özellikler sunuyor.

Yeni uygulama hakkında bir açıklama yapan “edjing” CEO’su Jean-Baptiste Hironde, ‘‘2012 yılında edjing ve Deezer, şarkıları miksleme alanında inovatif bir çalışmaya imza attı. O tarihten bu yana bu işbirliğini sürdürüyoruz. Bugünden itibaren yeni ‘edjing’ ile kullanıcılar daha da gelişmiş bir DJ deneyimi yaşama şansına kavuşuyorlar. Tüm bu yenilikçi çalışmalar ve optimize edilmiş Deezer entegrasyonu ile ‘edjing’ pazarın en güçlü DJ uygulaması olmaya devam edecek. ” dedi.

Deezer_edjing

Deezer’ın kurucusu Daniel Marhely de mesajında; ‘‘2 yıl önce ‘edjing’ ile işbirliğimiz başladığında her iki kuruluşun da amacı eski miks tekniklerinden sıkılmış DJ adaylarına yeni bir olanak sunmaktı. Bugün bu amacımızı bir adım daha ileri götürüyor ve inovatif özellikler sunarak kullanıcılara sevdikleri müziği keşfetmeleri konusunda yardımcı oluyoruz. ’’ ifadesini kullandı.

Deezer & edjing: Sonsuza dek sürecek bir miks

2012 yılında Deezer ile gerçekleştirdiği işbirliğinin ardından Deezer Premium+ kullanıcılarına Deezer’ın kataloğunda bulunan tüm şarkıları doğrudan akıllı telefon ve tabletler üzerinden miksleme imkanı sunan “edjing”, 180’den fazla ülkede 18 milyon DJ adayına yepyeni bir müzik deneyimi yaşatıyor.

Optimize edilmiş Deezer entegrasyonu

“edjing”in yeni versiyonu, Deezer’ın En Çok Dinlenenler, Deezer Seçkileri ve Tematik Radyo Kanalları sayesinde “edjing” kullanıcılarına tam ve optimize edilmiş bir Deezer entegrasyonu sunuyor. Deezer Premium+ kullanıcıları bugünden itibaren Deezer’ın 30 milyon şarkılık kataloğunun da içinde bulunduğu, 50 milyon şarkılık “edjing” arşivine ulaşabilecekler.

DriveClub’tan İki Yeni Video!