Soundrop İle Favori Sanatçınıza Yaklaşın

Deezer Logo

Soundrop ile işbirliğine giden Deezer, müzik severlere hayranı oldukları sanatçılarla daha da yakınlaşma, iletişim kurma ve canlı performanslarına erişim imkanı sunuyor.

Kullanıcıların müzik zevklerini diğer kullanıcılarla paylaştığı, onların da katılımıyla ortak müzik odaları oluşturup sosyalleşebildiği ve hatta sanatçılarla konuşma imkanı yakaladığı interaktif müzik uygulaması Soundrop ile Deezer kullanıcıları uygulama içerisinde yer alan Deezer Odası’nda sevdikleri sanatçılarla karşılıklı iletişime geçebilecek. Deezer’ın Soundrop işbirliğinin başlangıcı onuruna; özel Deezer Odası bu hafta boyunca Discovery, Premium ve Premium+ üyelerine açık olacak.

Soundrop-correct-visual

Deezer kullanıcıları Soundrop uygulaması içerisinde yer alan Deezer Odasına  www.deezer.com/app/soundrop/s/deezer-room adresinden ulaşabilirler.

 

Soundrop Deezer Odası’nda 25 Kasım Pazartesi saat 20:00’de Danimarkalı müzik fenomeni Trentemøller, 26 Kasım Salı saat 18:00’de İtalyan beatmaker Sir Bob Cornelius Rifo – ya da sahne ismiyle The Bloody Beetroots – ve 27 Kasım Çarşamba günü saat 20:00’de Fransız prodüktör ve PartyFine plak şirketinin kurucusu Yuksek, Deezer kullanıcıları  ile buluşacak.

Deezer için Soundrop uygulaması başta Türkçe olmak üzere; İngilizce, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca, Portekizce, Almanca, Lehçe, Hollandaca ve Tay dillerinde kullanıcılara sunuluyor.

Akıllı Ev Telefonu