Deezer ’dan Akıllı Radyo Sürprizi

deezer

Deezer, tüm müzik severlerin müzik keyfini özgürce yaşayabilmeleri için kullanıcılarına yepyeni özellikler sunuyor:  Deezer,  web üzerinden müziğe ücretsiz erişim sağlayan kullanıcılarının favori müziklerini mobil cihazlarına taşımalarını sağlayan bu yepyeni özelliklerle radyo hizmetini bir üst seviyeye taşıyor.

Deezer’a mobil cihazlardan ücretsiz erişim sağlayan kullanıcılara sadece sevdikleri ve bildikleri şarkılardan daha fazlasını sunan yepyeni bir özellik var: Çalma Listesi Radyosu.

Çalma Listesi Radyosu, kullanıcıların sevdikleri müzikleri dünyanın dört bir yanındaki uzman müzik editörlerinin önerileriyle harmanlıyor ve müzik keşfine odaklanan benzersiz bir radyoyu mobil cihazlara taşıyor.

Tüm bunlara ek olarak, Deezer web ve mobil cihazlar üzerinden yepyeni bir radyo bölümünü de hizmete sunuyor. Gelişmiş arama özelliklerinin yanında yüzlerce müzik türü seçeneği ile birlikte bu yeni bölüm; müzik keşfi için benzersiz olanaklar sunuyor.deezer

“FLOW” ile mobilde kesintisiz müzik akışı

Bugünden itibaren Deezer kullanıcıları, mobil cihazlarından Deezer uygulamasına erişim sağladıklarında kişiye özel radyo istasyonu olarak tasarlanan Flow ile karşılaşacaklar.

Kullanıcıların dinleme alışkanlıklarından ve müzik arşivlerinden yola çıkan Flow kullanıcılara, sevdikleri şarkılardan oluşan ve hep yanlarında taşıyabilecekleri eşsiz bir radyo deneyimi sunuyor.

Flow ile Deezer, kullanıcılarının favori şarkılarını diledikleri an ve yerde dinleyebilmelerini sağlayarak mobilde müziğe özgürlük getiriyor.

Tüm Müzik Arşivinizi Birleştirecek Bir Uygulama: “Deezer for Mac”

Deezer; kullanıcıların mevcut müzik arşivlerini kolaylıkla tek bir çatı altında toplamalarını ve tüm cihazlar üzerinden dinlemelerini sağlayan “Deezer for Mac”in Beta* sürümünü de kullanıma sundu.

Deezer for Mac;  kullanıcıların kişisel müzik arşivlerinde yer alan müzikleri, dosya türü ne olursa olsun otomatik olarak Deezer ile eşleştiriyor. Ve tek bir tuşla 30 milyondan fazla şarkıya sahip Deezer kataloğunun tamamı ile birlikte kişisel CD veya müzik koleksiyonlarında yer alan tüm şarkılara erişim sağlıyor.

Basit bir masaüstü uygulamasının çok daha ötesinde bir uygulama olan Deezer for Mac, standart bir web uygulamasından daha az kaynak harcıyor ve çok daha hızlı çalışıyor.

Deezer’ın Yeni Özellikleri

Flow

  • Flow, kullanıcıların kişisel müzik arşivlerinin yanında Deezer üzerindeki dinleme geçmişlerine dayanan kişiselleştirilmiş bir radyo istasyonu oluşturur.
  • Kişisel radyolar şarkıları karıştırarak (shuffle modu) çalar ve kullanıcılar en fazla 6 parça atlayabilirler.
  • Herhangi bir zaman sınırlaması yoktur. Bu da kullanıcıların istedikleri zaman, istedikleri her yerde en sevdikleri müzikleri dinleyebilecekleri anlamına gelmektedir.
  • Flow, sadece Deezer tarafından sunulmaktadır.

Çalma Listesi Radyoları

  • Çalma Listesi Radyoları ile kullanıcılar, hazırladıkları veya favorilerine ekledikleri çalma listelerini akıllı telefonlar üzerinden bir radyo istasyonuna dönüştürerek dinleyebilirler.
  • Bu özellik, sevilen müziklerin yanında keşfedilecek yeni müziklerden oluşan bir şarkı listesi oluşturmak üzere, seçilen çalma listesi ile Deezer’ın uzman editörlerinin önerilerinden oluşan bir listeyi bir araya getirmektedir.
  • Çalma listeleri; şarkıları karıştırarak (shuffle modu) çalar ve kullanıcılar en fazla 6 parça atlayabilirler.
  • Flow’da olduğu gibi, ücretsiz kullanıcılar için herhangi bir zaman sınırlaması yoktur

Deezer for Mac

  • Klasik bir masaüstü uygulamasının ötesine geçerek, daha hafif ve hızlı  bir şekilde kullanıcının müzik arşivini birleştirmesini sağlar.
  • Dosya formatı ne olursa olsun, kullanıcıların kişisel iTunes müzik kütüphanesini Deezer ile senkronize eder.
  • Tek bir düğmeyle aynı anda hem Deezer’ın 30 milyon şarkıdan oluşan kataloğuna hem de kullanıcıların kişisel arşivlerine aynı anda erişim imkanı sağlar.
  • Deezer for Mac uygulaması 10 Nisan’dan itibaren tüm Premium+ kullanıcılarının erişimine sunulacak. Windows versiyonunun ise önümüzdeki aylarda kullanıma sunulması hedefleniyor.

Samsung Galaxy S5 Hakkında Bilmedikleriniz