Servet harcayarak köpeğe dönüştü! Sıradaki hedefi panda

Servet harcayarak köpeğe dönüştü! Sıradaki hedefi panda

Binlerce dolara mal olan dönüşümle kendini köpeğe dönüştüren Japon adam, yeni görünümüyle ilk kez kamera karşısında konuştu. Servet harcayan adam şimdi de panda olmak istiyor. İşte detaylar.

Adamın yeni köpek kişiliği Toco, son iki yılda dönüşüm için 12.480 £’dan fazla harcadı. Servet harcayarak köpeğe dönüşen adamn ilginç arzusu birçok kişinin dikkatini çekti ve bu da köpek yolculuğunun internette viral olmasına neden oldu. Toco, kimliğini her gün gördüğü kişilerden, özellikle de iş arkadaşlarından saklamak için gerçek formunu hiçbir zaman açıklamadı.

Servet harcayarak köpeğe dönüştü! Sıradaki hedefi panda

Sık sık değişik aktiviteler yaptığı videolarını yayınladığı @I _want_to_be_an_animal YouTube hesabı 55.000’den fazla aboneye ulaştı. Videolarda her zaman havlama şeklinde bir diyalog sürdüren adam şimdi de panda olmak istiyor.

Artık İspanyol haber ajansı EFE’ye çıkarak kendisini bir köpek olarak tanıtmaya hazır. Röportaj sırasında Japon adam tüylü bir formda olmanın kendisini nasıl tatmin edici hissettirdiğinden bahsetti. Toco, yalnızca insan vücuduyla hiçbir zaman tamamen kendini iyi hissedemediğini itiraf etti. Adam, “Çocukluğumdan beri bir değişiklik istedim” diye itiraf etti. “Köpeğe büründüğümde mutlu oluyorum çünkü hayallerim gerçek oluyor” ifadelerini kullanan adam şimdi de pandaya dönüşmek istiyor. Japon kültürü her zaman ilgi çekici oldu ancak bu kadarı da fazla dedirten olaylar yaşanmaya da devam ediyor. Servet harcayarak hayvana dönüşmeye çalışan adam bunu sosyal medyada popüler olmak için mi yaptı bilemeyiz ancak bazılarına göre savuracak fazla parası vardı da denebilir.

Mobil cihazlar şirketlerin siber güvenlik stratejilerini tehdit ediyor