Şener Şen oyunu biletleri dakikalar içinde tükendi

şener2

Şener Şen oyunu haberini Brand Week İstanbul etkinliğinde almıştık. Zengin Mutfağı isimli klasik oyun, kısa sürede büyük heyecan uyandırdı ve biletler tükendi.

Şener Şen oyunu biletleri Biletix’te satışa çıkar çıkmaz dakikalar içinde tükendi.

Ünlü oyuncu Şener Şen, geçtiğimiz günlerde Brand Week İstanbul’da sevenleriyle buluşmuştu. Etkinlikte biz de yerimizi almış ve sonrasında size detaylı bir makale sunmuştuk. Şen, bu etkinlikte bir de tiyatro oyunu müjdesi vermiş ve ilk sahnelerin aralık ayında gerçekleşeceğini duyurmuştu. Zengin Mutfağı isimli oyun, aslında Şener Şen’in yıllar evvel oynadığı bir oyundu ve yıllar sonra yeni oyuncularla tekrar geri dönüyor olması büyük bir heyecanla karşılandı.

Şener Şen oyunu biletleri dakikalar içinde tükendi

Zengin Mutfağı’nın ilk 3 oyunu, aralık ayında DasDas’ta sergilenecek ve biletler de Biletix’te satışa sunulur sunulmaz tükendi bile. Aldığımız bilgilere göre oyuna büyük bir ilgi var ve şimdiden sonraki oyunlar için talepler gelmeye başladı. Zira pek çok tiyatro severin, biletlerin satışa sunulduğundan haberi dahi olmadı.

Aslında Biletix’in bu tip çok beklenen etkinlikler için yeni bir push notification (anında bildirim) servisi üzerine çalışmalar yapması çok iyi olur. Böylece herkes istediği sanatçı hakkında en güncel gelişmelere kısa sürede ulaşabilir. Hatta henüz biletler satışa sunulmamışken, ön sipariş tipinde, “rezervasyon” gibi seçenekler de kullanışlı olabilir. Çünkü bu tip çalışmaları pek çok farklı platformda görüyoruz.

Red Hat’in 2019’dan beklentileri büyük. Haluk Tekin ile dijital dönüşümü konuştuk