Şener Şen komedi filmi çekecek mi? Hayranlarının sorularını yanıtladı

şener2

Türk Sineması’nın efsane ismi Şener Şen, sosyal medyaya fırtına gibi bir giriş yaptı. Şen, fırsat buldukça hayranlarının sorularını da cevaplıyor.

Şener Şen, son günlerde Yavuz Turgul ile hazırladığı yeni filmi Yol Ayrımı ile gündemde. Filmi çok beğenenler olduğu gibi aktörün artık bir komedi filmi çekmesi gerektiğini savunanlar da hiç az değil. Aktör, aynı zamanda kısa süre önce Facebook, Twitter ve Instagram’da resmi hesaplarını açarak hayranlarıyla daha sık buluşmaya başladı. Kısa aralıklarla güzel paylaşımlar yapıyor ve vakit buldukça da hayranlarından gelen soruları içtenlikle yanıtlıyor.

Şüphesiz ki aktörle ilgili en çok merak edilen konulardan bir tanesi, tekrar bir komedi filmi çekip çekmeyeceği. Bakalım bu soruya ne cevap vermiş…

Şener Şen komedi filmi çekecek mi? Hayranlarının sorularını yanıtladı

İşte Şener Şen’e Twitter üzerinden sorulan bazı sorular ve verdiği cevaplar.

Aktör hakkında güncel gelişmelerden haberdar olmak için onu sosyal medyada takip etmeyi ihmal etmeyin!

Hamza Kabasakal: Sevgili Şener Şen. Çok merak ettiğim bir soru var. Kemal Sunal’ı özlüyor musunuz? Onsuz yapamam dediğiniz oldu mu?

Şener Şen: Canım kardeşim, Kemal Sunal’ı bu ülkede özlemeyen var mı? Yok. Ben de kardeşimi çok özledim. Gidenler içerisinde yakınlarımızda var, onsuz yapamam desen bile hayat devam ediyor, yapıyorsun…

Bünyamin Osmanoğlu: Komedi, dram, her rolde oynayan bir insan acaba başka bir yönetmen ya da yavuz turgul’un yapacağı bir komedi projesi olsa oynar mı? Komedi de izlemek istiyoruz.

Şener Şen: Hayırlısıyla olur, insan yaşlandıkça komediden mahrum kalıyor. Ağırlaşıyor değil mi?

Fuat Bey: Sağlığın, sıhhatin yerinde mi abi? Sen mühimsin…

Şener Şen: Çocuklar ölmeye daha niyetim yok. Çok şükür iyiyim…

Cüney: Sinema adına keşke şunu da yapsaydım veya şöyle bir teklif gelseydi çok mutlu olurdum dediğiniz bir şey var mı?

ŞenerŞen: Yok, ama babam Ali Şen’in hayatını konu alacak bir film yapmayı isterim ve çok da mutlu olurum.

Galatasaray Tutkunu: Acaba sağlam bir senaryo olursa dizide oynamayı düşünür müsünüz? Seviyoruz Şener abi.

ŞenerŞen: Yaşlandık, dizi stresini kaldıracak yaşta değiliz. O iş geçti bizden 🙂

Muammer Özhan: Sizi komedi filmleri ile tanıdık, sonrasında ise sizi Eşkıya ile başlayan Kabadayı ile devam eden ağır rollerde gördük. Tekrar komedi filminde rol almayı düşünüyor musunuz?

ŞenerŞen: Dedim ya insan yaşlandıkça ağırlaşır.

Samet İbrikçi: Yeni bir kadroyla ve sağ olan eski Hababam oyuncularıyla tekrar Hababam Sınıfı filminde oynamak ister miydiniz?

ŞenerŞen: Çok az kişi kaldı. Emin ol bir daha Şener Şen’i sevmezdin. Hababam bir tarih idi. Sizlerin sayesinde hiç biri unutulmayacak. Son yapılan Hababam ile eski Hababam bir mi?

Aktörün resmi Twitter hesabı için tıklayın.

OnePlus 5T Günlük Satış Rekorunu 6 Saatte Kırdı!