Seks oyuncağı kullanan kadının hazin sonu!

makat

Erkek arkadaşıyla konuşurken ateşli dakikalar yaşamak isteyen Rosiee Sunshine isimli genç kadının başına gelmeyen kalmadı. İşte detaylar!

Seks oyuncağı kullanan kadının hazin sonu! Yurt dışında sosyal medya bu olayı konuşuyor. Erkek arkadaşıyla telefon görüşmesi yapan Rosiee Sunshine ismindeki kişi, aynı zamanda ateşli dakikalar da yaşamak istemiş. Bunun için seks oyuncağını kullanan 20 yaşındaki kadın bir süre sonra oyuncağı çıkaramadığını fark etmiş. Bunun için hastaneyi aramaktan da çekinen Rosiee Sunshine, işi kendi halletmeye çalışınca ortaya ilginç ve bir o kadar da komik bir durum çıkmış.

Erkek arkadaşıyla konuşurken seks oyuncağı kullanan kadının hazin sonu!

Genç kadın seks oyuncağını kendi yöntemleriyle çıkartıp magazin olmamayı tercih etmiş. Aslına bakarsanız bunda da sonuna kadar haklı çünkü hastaneyi aradığında sosyal medyada gündem olacağı aşikar.

sss

Oyuncağı maşa ile çıkarmaya çalışan Rosiee Sunshine, başarılı olamayınca hastaneyi aramak durumunda kalmış. Eve gelen görevliler oyuncağı 20 yaşındaki kadının cinsel organından çıkarmayı başarmış ve operasyon başarılı bir şekilde noktalanmış.

Kadın ise bunun kendisi için unutulmaz bir anı olacağını ve oyuncağı erkek arkadaşına hediye olarak vereceğini ifade ediyor. Gerçekten de ilginç bir hadise yaşayan kadın, ne kadar çabalasa da sosyal medyanın gündemine girmekten kurtulamadı. Oldukça ilginç anlar yaşayan Rosiee Sunshine, bu deneyimin kendisi için zor fakat güzel olduğunu da sözlerine ekledi.

Xiaomi MIX Fold 2 Samsung’un yüksek yenileme hızlı ekranını kullanacak