Marvel’ın Secret Invasion dizisinden yeni fragman geldi

Secret Invasion

Marvel’ın son dönemde hazırladığı en dikkat çekici işlerden biri olan Secret Invasion dizisinden yeni bir fragman yayınlandı.

Bildiğiniz gibi Marvel son dönemde eski formunu yitirmiş durumda. Avengers: Endgame sonrası kurmaya çalıştığı yeni fazda istediği sonuçları alamayan stüdyo, son dönemde yayınladığı She-Hulk, Ms. Marvel, Ant-Man and the Wasp: Quantumania gibi film ve dizilerinde hayal kırıklığı yaşadı. Bu da seyircilerin Marvel işlerine karşı daha şüpheyle yaklaşmasına sebep oldu ki zaten bu durum son işlerin gişe ve izlenme rakamlarından da açıkça görülebiliyor. Ancak tüm bu kötü gidişat içinde bile Marvel hayranlarını heyecanlandırmayı başaran bir proje var ki o da Secret Invasion.

Marvel çizgi romanlarının en sevilen hikayelerinden birini ekrana uyarlayacak olan Secret Invasion dizisi, kısa süre önce yayınlanan ilk fragmanıyla Marvel hayranlarını heyecanlandırmayı başardı. Çünkü yayınlanan bu fragman, son dönemdeki Ms. Marvel benzeri işlerden çok daha oturaklı, çok daha ciddi bir hikayenin izleyicileri beklediğini gösteriyordu. Hatta dizi ton olarak Captain America: The Winter Soldier filmine benzetildi ki bu da pek çok Marvel hayranı tarafından memnuniyetle karşılandı. Bu sayede beklentileri yükselten Secret Invasion dizisi için bekleyişimiz sürerken, diziden yeni bir fragman daha yayınlandı.

secret invasion 2

Marvel Sinematik Evreni’nin sevilen karakterlerinden Nick Fury’i merkezine alan Secret Invasion dizisi, adından da anlaşılacağı gibi Marvel çizgi romanlarının en popüler hikayelerinden biri olan Gizli İstila’yı ekrana taşıyacak.

Çizgi romanlarda Gizli İstila serisi, şekil değiştirme özellikleri sayesinde istedikleri herhangi birinin kılığına girebilen Skrull adlı uzaylı ırkının, kritik pozisyonlardaki insanların ve kahramanların yerini alarak yavaş yavaş dünya yönetimini ele geçirmesini anlatıyordu. Dizinin bu hikayeye nasıl bir yorum getireceği merak konusu. Çünkü bildiğiniz gibi Marvel, Civil War gibi çizgi roman hikayelerini birebir uyarlamak yerine kendi sinematik evrenine göre şekillendiriyor. Görünen o ki dizide Nick Fury hükumetin içine sızan kötü niyetli bir Skrull grubunun istilasını durdurmaya çalışacak. Ancak bazı Avengers kahramanlarının da Skrull çıkması gibi çizgi romanlarda olan bazı şeyler es geçilecek.

Dizide Nick Fury karakterine bir kez daha Samuel L. Jackson hayat veriyor. Ayrıca S.H.I.E.L.D. ajanı Maria Hill rolüyle Cobie Smulders ve Talos rolüyle Ben Mendelsohn da geri dönüyor. Dizinin oyuncu kadrosundaki bir diğer isim de Game of Thrones’un yıldızlarından Emilia Clarke.

21 Haziran’da Disney+ platformunda izleyici ile buluşacak diziden yayınlanan yeni fragmanı aşağıda bulabilirsiniz.

Twitter’a bir rakip de Meta’dan geliyor