SD845’li Meizu 16 uygun bir etiketle geliyor!

meizu

Çin’in önde gelen akıllı telefon üreticilerinden biri olan Meizu, yakında yeni amiral gemisi modelini satışa sunacak. Peki Meizu 16 etiket fiyatıyla da kullanıcıları memnun edebilecek mi?

Akıllı telefon pazarının yükselen isimleri arasında bulunan Meizu, şu aralar yeni amiral gemisi modeli üzerine yoğunlaşmış durumda. Kısa süre önce Çinli akıllı telefon üreticisinin CEO pozisyonunda bulunan Jack Wongm konu ile ilgili bir açıklama yapmış ve Meizu 16 hakkında bazı önemli ipuçları vermişti.

Meizu 16 fiyatı ortalamanın altında olacak

Wongm, Meizu 16’nın iki farklı segmente hitap edeceğini söylemişti. Bunun üzerine telefonun SD 845 ve SD 710 ile iki farklı modelde karşımıza çıkacağını öğrenmiştik. Şimdi ise üst segmente hitap eden, yani Snapdragon 845 ile gelecek olan model hakkında bazı yeni detaylar ortaya çıktı.

Yeni detayların kaynağı da Meizu CEO’su Jack Wongm oldu. Wongm, üst segmente hitap edecek olan Meizu 16 modelinin 4000 yen civarında bir etikete sahip olacağını söyledi. Bu fiyat günümüz kurlarıyla 617 dolara tekabül ediyor. Bir başka değişle, Meizu’nun yeni amiral gemisi modelinin piyasa ortalamasının altında bir fiyata sahip olacağını söyleyebiliriz.

meizu 16 1

Şunu da dip not olarak belirtmemiz gerekir. Meizu tarafından belirlenen fiyat skalasında, Xiaomi, OnePlus ve ZTE gibi üreticilerin de amiral gemisi modelleri mevcut.

Bu arada Meizu’nun yeni amiral gemisi modelinin Ağustos ayının ortalarına doğru satışa sunulacağını belirtelim.

Galaxy S10 ile iris tarayıcısı tarih olacak