Galaxy S10 ile iris tarayıcısı tarih olacak

galaxy s10 6

Samsung’un önümüzdeki sene satışa sunacağı Galaxy S10 şimdiden teknoloji gündeminin en önemli başlıklarından biri haline geldi. İşte konu hakkındaki detaylar.

Samsung’un son dönemde satışa sunduğu amiral gemisi modelleri beklentilerin biraz altında kaldı diyebiliriz. Özellikle Çinli akıllı telefon üreticilerinin uçtan uca ekranlı modelleri sektör gündemini sallarken, Samsung’un Infinity Display çizgisi geri plana itilmiş durumda. Üstelik tek sorun tasarım da değil. Pek çok Android tabanlı üretici, üst segment modellerinde 3D yüz tarayıcı ya da ekran altı parmak izi okuyucusu gibi teknolojileri tercih ederken, Samsung hala telefonun arkasına konumlandırdığı fiziksel parmak izi okuyucusundan vaz geçmiş değil. Neyse ki ortaya çıkan son dedikodulara göre, tüm bu eskiyen tasarım dili Galaxy S10 ile tarih olacak.

Galaxy S10 seriye yeni bir soluk getirecek

Henüz Galaxy S10’un çıkmasına 9 aylık bir süre var. Yani bu model hakkında konuşmak için henüz erken. Fakat Güney Kore basını bir şekilde S10 gündemde tutmaya kararlı görünüyor. Keza ülkenin saygın mecralarından biri olan The Bell, geçtiğimiz gün S10 hakkında bazı yeni detaylar paylaştı.

Kore mecrasının, Samsung’a yakın kaynaklardan aldığı bilgilere göre Galaxy S10 hem 3D yüz tarayıcısı, hem de ekran altı parmak izi okuyucusu ile satışa sunulacak.

Ayrıca Samsung’un üst segment modellerinde kullandığı iris tarayıcısını da S10 ile birlikte tarihin tozlu raflarına göndereceği konuşuluyor. Sonuç olarak bekleyip göreceğiz.

Uygun fiyatlı Redmi 6 Pro böyle görünecek!