Scott Pilgrim fragmanı yayınlandı!

Scott Pilgrim fragmanı yayınlandı!

Netflix birbirinden özel programlar sunmaya son hız devam ediyor. Bir süredir beklenen içeriklerden biri de Scott Pilgrim idi ve artık bir fragmanımız var. İşte tüm detaylar.

Netflix, yakında çıkacak olan Scott Pilgrim animesi Takes Off’un resmi fragmanını yayınladı. Merakla beklenen sekiz bölümlük dizi, 2010 yapımı serinin The World filminin orijinal oyuncu kadrosunu geri getiriyor. Filmin temel aldığı çizgi romanların yaratıcısı Bryan Lee O’Malley ortak yazar ve yönetici yapımcı olarak karşımıza çıkıyor. Filmin yönetmenliğini yapan Edgar Wright da yönetici yapımcı olarak kadroda yer alıyor.

Scott Pilgrim Takes Off 17 Kasım’da vizyona girecek. Dizi, 23 yaşındaki Sex Bob-Omb basçısı Pilgrim’in (Michael Cera) ve yeni aşkı Ramona Flowers’ın (Mary Elizabeth Winstead)  eski sevgilisini yenmek için yaşadığı kötü durumun hikayesine geri dönecek. Takes Off çizgi romanlarda ve filmde gördüklerimizi temel alacak olsa da dizinin yaratıcılarına göre düz bir uyarlama olmayacak. Netflix yardımcı sitesi Tudum’a verdiği röportajda Wright, O’Malley’in dizi fikrinin “klasik hikayeden çok daha maceracı” olduğunu söyledi.

Scott Pilgrim fragmanı yayınlandı!

Cera ve Winstead’in yanı sıra Kieran Culkin, Ellen Wong, Brie Larson, Chris Evans ve Aubrey Plaza gibi aktörler de rollerini yeniden canlandıracaklar. Takes Off’ta ayrıca Scott Pilgrim vs. the World: The Game filminin müziklerini yapan grup Anamanaguchi’nin müzikleri de yer alacak. Bakalım mangadan uyarlanan yapım sevilecek mi.

Squid Game ve Parasite bestecisi başarısının sırrını açıkladı!