Satya Nadella Kullanıcıların Microsoft’u Sevmesini İstiyor

Microsoft CEOsu Çin Yetkilileriyle Görüştü

Microsoft’un dünyadaki imajını değiştirmek isteyen firmanın yeni CEO’su Satya Nadella, gelecek planlarında kullanıcı isteklerinin etkili olduğunu vurguladı.

Bu yılın başında göreve başlayan yeni CEO’su Satya Nadella önderliğinde köklü bir değişim sürecine giren Amerikalı teknoloji devi Microsoft, yeni stratejisini kullanıcı memnuniyeti üzerine kurmuş gibi görünüyor. Bugün USA Today’e verdiği bir röportaj sırasında Microsoft’un geleceği hakkında açıklamalarda bulunan Satya Nadella, firmanın kullanıcılarla yakınlaşmasını ve gelecek ürünlerini kullanıcı istekleri doğrultusunda şekillendirmesini istediğini vurguladı.

Satya_Nadella

Dünyanın Microsoft‘a bakış açısını değiştirmek istediği söyleyen Satya Nadella, kullanıcıların firmayı sevmesini istediği belirtti. Nadella’nın görevi devraldığı Steve Ballmer’ın yönetimi sırasında Microsoft’un kullanıcılar tarafından pek sevilmediği ve kendilerini dilememekle suçlandığı göz önüne alındığında, Nadella’nın bu yeni stratejisi oldukça yerinde bir strateji olarak değerlendiriliyor.

Üstelik firmanın geçtiğimiz günlerde resmi olarak tanıttığı yeni işletim sistemi Windows 10’un şekillendirilmesinde kullanıcı geri dönüşlerine verdiği önem göz önüne alındığında, yeni CEO’nun bu açıklamalarının sözde kalmayacağı da anlaşılıyor.

Flickr Sonunda iPad Kullanıcılarıyla Buluştu