Sanal Ekranlı Huawei Vision Glass Tanıtıldı

hhh1

Huawei düzenlediği lansmanda Huawei Watch Buds , Nova 10 SE, FreeBuds 5i Pro  Huawei Vision Glass adlı akıllı görüntüleme gözlüklerini de tanıttı.

Akıllı gözlük Huawei Vision Glass sırasıyla 21 mm ve 112 g ölçülerinde ince ve hafiftir. Uzun süreli görüntüleme için uygunken, tasarım açısından da çok şık bir görünüm elde edilmesini sağlıyor. Cihazın burun yastıkları, kullanıcının gereksinimlerine bağlı olarak üç konumda ayarlanabilir. Saplar da elastiktir, böylece cihaz çeşitli kullanıcılar tarafından kullanılabilir. Giyilebilir cihaz, 500 derece içinde monoküler Miyopi ayarına sahip. Bu, kullanıcıların numaralı gözlüklerini takmadan net bir şekilde görebilecekleri anlamına geliyor. Vision Glass katlanabilir ve bir saklama kutusunda kolayca saklanabilir. 

Huawei Vision Glass

Huawei Vision Glass, görüş alanı için 120 inçlik bir sanal ekran verebiliyor. Yüzde 90’a kadar DCI-P3 renk gamı, 1.080 x 1.920 piksel FHD çözünürlüğe ve 480 nit tepe parlaklığına sahip iki bağımsız mikro OLED ekrana sahiptir. Cihaz, daha iyi göz koruması için TUV Rheinland düşük mavi ışık sertifikalıdır. 

Vision Glass, kullanıcıların ortamın ışık koşullarına bağlı olarak parlaklığı beş seviyede ayarlayabileceği bir düğmeye sahip. Ses özelliklerine geldiğimizde Huawei Vision Glass açık bir akustik tasarıma sahiptir. Dijital ses PA çipi ile birlikte çift 128 mm ultra ince geniş genlikli hoparlör ile donatılmıştır. Giyilebilir cihaz, azaltılmış ses sızıntısı ve sürükleyici bir ses deneyimi sunar. 

Huawei Vision Glass akıllı telefonlar, tabletler ve PC’lerle uyumludur. Uyumlu cihazların tam listesini buradan kontrol edebilirsinizHuawei Vision Glass, 431 dolardan ilk olarak Çin’de ön siparişe açılmış durumda. Cihazın küresel pazarda ne zaman siparişe açılacağı ise şu an belli değil.

Alienware 18 İnç Oyun Dizüstü Bilgisayarı görücüye çıkıyor