Alienware 18 İnç Oyun Dizüstü Bilgisayarı görücüye çıkıyor

aaa5

Tüketici Elektroniği Fuarı’nın (CES) 5-8 Ocak tarihlerinde düzenlenecek. Bu fuarda tanıtılacak ürünlerden biri Alienware 18 İnç Oyun Dizüstü Bilgisayarı olacak.

2023 CES önümüzdeki ay 5-8 Ocak tarihlerinde Las Vegas’da düzenlenecek. Dell’in Alienware markası yakında çıkacak cihaz hakkında bilgiler gelmeye başladı. Firmanın Twitter’da paylaşılan kısa tanıtım videosu, yaklaşan teklifinin temel özelliğini doğruluyor. Cihaz, 18 inçlik geniş bir ekrana sahip olacak şekilde ayarlanmıştır. Firmanın 2015 yılında Dell yan kuruluşunun çift GPU, dört sabit sürücü ve yükseltilebilir CPU içeren sınırlı sayıda bir modeli duyurmasından bu yana ilk 18 inç oyun dizüstü bilgisayarı olacak. Marka, 14 ve 17 inç form faktörlerine odaklandı. 

Alienware

Teaser videosu, yaklaşmakta olan 18 inç oyun dizüstü bilgisayarını göstermiyor. Tweet, “Bu kadar büyük ve güçlü bir şey geldiğinde … bir iz bırakır” diyor. Videoda, çim bir alana 18 rakamı basan ürün gösterilmektedir. Bunun dışında cihazla ilgili herhangi bir bilgi bulunmuyor. Markanın lansman etkinliğine kadar daha fazla ayrıntı sunmasını bekleyebiliriz. 

Cihaz yüksek yenileme hızına sahip bir 4K ekrana sahip olabilir. Makinenin ayrıca gelişmiş bir soğutma sistemine ve güçlü iç aksamlara sahip olması bekleniyor. Dizüstü bilgisayar çeşitli oyun merkezli özellikler sunabilir. Son olarak, cihaz 18 inç oyun dizüstü bilgisayarının premium fiyat aralığında yer alması bekleniyor.