Samsung’un 7 İnçlik Yeni Tableti Ortaya Çıktı

Samsungun 7 İnçlik Yeni Tableti Ortaya Çıktı

IFA 2014’te es geçtiği tablet alanına yeniden yönelmeye hazır görünen Samsung’un SM-T240 kod adını taşıyan 7 inçlik yeni tableti gün yüzüne çıktı.

Tablet pazarını domine eden firmalar arasında yer alan Güney Koreli teknoloji devi Samsung, bu ayın başında Berlin’de düzenlenen IFA 2014’te firmadan yeni tablet bekleyenleri hayal kırıklığına uğrattı. Merakla beklenen Galaxy Note 4 ve Gear S akıllı saati IFA 2014 kapsamında resmi olarak tanıtan firmanın bu etkinlik kapsamında görücüye çıkardığı tek tablet Galaxy Tab 4 8.0’ın yenilenmiş hali oldu.

Samsung_tablet

Güney Koreli teknoloji devinin IFA 2014 kapsamında yeni bir tablet görücüye çıkarmamış olması, firmanın yeni amiral gemisi tableti Samsung Tab S’i etkinlikten kısa bir süre önce tanıtmış olmasına bağlandı. Ancak Tab S’in ardından tablet çalışmalarına yeniden başlayan Samsung, yeni tabletini piyasaya sürmeye hazır görünüyor. SM-T240 kod adını taşıyan ve 7 inç ekrana sahip olacağı belirtilen yeni bir Samsung tablet internette görüldü. Henüz resmi olarak duyurulmayan bu tabletin donanımsal özellikleri şimdilik bilinmiyor olsa da, SM-T240’ın düşüm maliyetli bir tablet olması bekleniyor.

Nexus 4 Kullanıcıları Android L’e Kavuşabilir