Apple Pay’e Bir Rakip de Microsoft’tan Geliyor

Apple Pay Bugün Kullanıma Giriyor

Geçtiğimiz yıl kullanıma sunulan ve kullanıcılar tarafından ilgiyle karşılanan mobil ödeme servisi Apple Pay’e bir rakip de Microsoft’tan geliyor.

Teknoloji dünyasında birçok pazarın yükselişine öncülük eden Amerikalı teknoloji devi Apple son olarak da mobil ödeme alanına el attı ve mobil ödeme servisi Apple Pay’ı kullanıcılarının beğenisine sundu. Geçtiğimiz yılın Ekim ayında kullanıma sunulan Apple Pay kullanıcılar tarafından yoğun ilgiyle karşılandı ve şu ana kadar pek de kabul görmeyen mobil ödeme servislerinin bir anda popüler hale gelmesini sağladı.

Apple-Pay-main

Apple Pay
‘in gördüğü yoğun ilgi sonrası harekete geçen Samsung’un kendi mobil ödeme servisini yayınlamasının ardından şimdi de Microsoft benzer bir servis için çalışmalara başladı. Amerikalı teknoloji devine yakın kaynaklar tarafından paylaşılan yeni bilgiler, Microsoft’un ABD genelinde para transferlerine olanak sağlayacak yeni bir mobil ödeme servisi için gerekli izinleri aldığını gösterdi.

Microsoft
yeni mobil ödeme servisi hakkında resmi bir açıklama yapmamış olsa da, geçtiğimiz günlerde konuşan firma sözcüsü bu tür bir mobil ödeme servisinin kendilerini daha geniş kullanıcı kitlelerine ulaştırabileceğini söyleyerek yeni servisin sinyallerini vermişti.

Anonymous İsrail’e Karşı Operasyon Başlattı