Samsung SUHD TV’ler Tizen ile Daha Akıllı

Smart TVTizen

Samsung’un geliştirdiği Tizen işletim sistemi ile Smart TV fonksiyonları kullanıcıların yaşam tarzına tam uyum sağlamak için yeniden tasarlanarak kesintisiz etkileşimi artık çok daha kolay ve hızlı bir hale getiriyor.

Samsung SUHD TV’ler, Nano Kristal teknolojisi sayesinde daha fazla renk, göz alıcı parlaklık, gerçekçi detaylar ve yüksek kontrast ile üstün bir görüntü kalitesi sunuyor. Tüm bu yenilikçi teknolojilerin yanı sıra benzersiz tasarımıyla daha önce görülmemiş, sınırları zorlayan bir seyir deneyimi yaşatmayı vadediyor. Dünyanın ilk kavisli UHD televizyonunun yaratıcısı Samsung’un Tizen ile geliştirilmiş Smart TV özelliği akıllı televizyon deneyiminde çığır açıyor.

+Smart+TVTizen

Tizen işletim sistemine sahip 2015 model Samsung Smart TV’ler daha güçlü bir performans sunmanın yanı sıra daha hızlı bağlantısı ile kullanıcıları memnun ediyor. TV seyrederken, imlecin ekranın altına sürüklenmesiyle beraber favori Smart TV menüsü otomatik olarak ekranda beliriyor. Ayrıca, Smart TV’deki son yapılan seçimler hatırlandığı için aranılan bölüme kolayca ulaşılabiliyor.

“Hızlı Bağlantı” (Quick Connect) özelliği sayesinde Smart TV yakınlardaki mobil Samsung cihazlarını otomatik olarak arıyor ve BLE (Düşük enerjili Bluetooth) teknolojisi aracılığıyla bağlantı kuruyor. Böylece Smart TV’ler, otomatik olarak akıllı telefonunuzda izlediğiniz videoyu algılayarak, tek bir tuşla aynı videoyu kaldığı yerden, daha büyük ekranda televizyonunuzdan izleme imkanı sunuyor. Ayrıca televizyon ekranındaki görüntüleri akıllı telefona da aktarmak aynı şekilde çok kolay gerçekleşiyor. Samsung Smart TV ile kesintisiz paylaşımın keyfi yaşanıyor.

Samsung+Smart+TVTizen

Sabah telefonunuzun alarmı çalmasıyla birlikte TV’niz otomatik olarak açılıyor ve zaman, hava durumu ve günlük ajandanız gibi önemli bilgiler televizyonunuzun ekranı aktarılıyor. Smart TV’niz sabahları size kişisel asistan hizmeti sunuyor.

Samsung, Nesnelerin İnterneti ile Tizen’i akıllı evin yazılım parçası olarak konumlandırıyor. Tizen işletim sistemi, televizyonların yanı sıra buzdolabı, çamaşır makinesi, klima ve robot süpürgelerde gibi akıllı evin her parçasında çalışabilecek olmasıyla, Samsung’un Akıllı Ev konseptine önemli bir güç sağlıyor.

Yazlıklar İçin Taşınabilir WiFi