Samsung’dan Büyük İndirim Kampanyası

samsung4

Samsung, duyurduğu inanılmaz indirim kampanyasıyla RT43H5000WW model buzdolabı ve WF9902LWWYAH model çamaşır makinesinde 500 TL’ye varan fiyat indirimi gerçekleştiriyor. İndirimli ürün kampanyası, 30 Eylül 2014 tarihine kadar geçerli olacak.

Samsung, tüketicilerin hayatını üst düzey teknolojiyle kolaylaştıran ev ürünlerinde, akılcı fiyat seçenekleri ile de dikkat çekiyor. Samsung tarafından açıklanan ve 30 Eylül tarihine kadar geçerli olacak kampanya çerçevesinde, Samsung RT43H5000WW model buzdolabı, 1.799 TL’den 1.299 TL’ye gerileyen satış fiyatı ile sunulurken, WF9902LWWYAH model çamaşır makinesi ise 1.599 TL yerine 1.099 TL‘lik fiyat etiketiyle sunuluyor.

samsung 2

Uygun fiyat, üstün özellikler 

Samsung’un 500 TL’lik tavsiye edilen indirimli fiyatla sunulan buzdolabı RT43H5000WW, 10 yıl Digital Inverter kompresör garantisine sahip. Dijital İnverter Kompresör, yüzde 40’a varan enerji tasarrufu sağlarken buzdolabının geniş saklama alanı ergonomik bir kullanım sunuyor. A+ enerji sınıfında yer alan ürünün, soğutucu ve dondurucu bölümlerindeki geniş hacim kapasitesi, kullanıcıların ürünlerini konforlu bir şekilde uzun süre taze tutmalarına yardımcı oluyor.

Twist buzluk, çok basit bir hareketle kolaylıkla buz parçaları hazırlamanızı sağlarken, Moist Fresh Zone teknolojisi, nem oranını optimal seviyede tutarak sebze ve meyvelerin daha uzun süre taze kalmasını sağlıyor. RT43H5000WW buzdolabı ile tüketiciler, Samsung tarafından geliştirilen Easy Slide Rafı’nı 170 mm’ye kadar dışarı doğru hareket ettirerek, rafın arka bölümlerinde yer alan yiyeceklere daha rahat ulaşabiliyor. Özel olarak tasarlanan bu raf, iç kısımda kullanılmayan alanları azaltarak 45 kg’a kadar ürünleri saklayabiliyor ve buzdolabının daha verimli şekilde düzenlenmesine yardımcı oluyor. Samsung tarafından özel olarak geliştirilen Fresh Room ise yiyeceklerin çok daha uzun süre taze ve doğal lezzetiyle korunmasını sağlıyor.

 

samsung

Kampanya çerçevesinde 500 TL’lik indirimle sunulan bir diğer ürün olan Samsung WF9902LWWYAH çamaşır makinesinde de 10 yıl garantili Digital Inverter motor teknolojisi yer alıyor. 9 kg’lık kapasitesiyle tek seferde yüksek miktarda çamaşır yıkayabilen ürün, 1200RPM devir hızına sahip. A++ enerji sınıfına ait olan Samsung’un şık ve akıllı çamaşır makinesi, Quiet Drive Motor özelliği ile de ilgi çekici. Kayışsız ve çarksız çalışan Quiet Drive Motor, titreşimi azaltarak çamaşır makinesini daha sessiz ve daha dayanıklı hale getiriyor.

Akıllı sensörleriyle çamaşır türünü ve miktarını algılayan WF9902LWWYAH, bu sayede su, güç ve deterjandan tasarruf etmenizi sağlıyor. Ürünün kapağı da diğer çamaşır makinesi kapaklarından yüzde 20 daha büyük olacak şekilde tasarlandı. Bu sayede battaniye ve yorgan gibi hacimli çamaşırların doldurma ve boşaltma işlemi de son derece kolay hale geliyor. Samsung WF9902LWWYAH tipik yıkama gövdesinin yerini alan eşsiz Elmas Kazan özelliğine de sahip. Bu devrim niteliğindeki özellik, hassas ve etkili yıkama için mükemmel ortamı yaratırken, kıyafetlerinizin çıkıntılara takılmasını da önlüyor.

Sony’den Rise of the Tomb Raider Eleştirisi