Doğumgününe Özel 1 Milyonluk İndirim

mm.com .tr dogumgunu

Dünya markalarını, bol çeşit, düşük fiyat ve kaliteli hizmet anlayışıyla sunan Media Markt’ın online alışveriş sitesi mediamarkt.com.tr benzersiz bir indirim fırsatı sunuyor.  

Media Markt’ın, ayda 5 milyon ziyaretçi alan online alışveriş sitesi mediamarkt.com.tr yeni bir kampanya başlattı. Birinci yaşına özel doğumgünü kampanyasında televizyondan cep telefonuna, buzdolabından fotoğraf makinesine, bilgisayardan küçük ev aletlerine kadar pekçok kategori ve markada toplamda 1 milyon TL’lik indirim fırsatı sunuluyor. 20 Ekim tarihine kadar geçerli olan kampanya ile 1.899 TL’ye 55 inç televizyon, 599 TL’ye SLR fotoğraf makinesi ve 999 TL’ye i5 işlemcili notebook, mediamarkt.com.tr’de teknoloji meraklılarını ve fırsat takipçilerini bekliyor.

mm.com.tr dogumgunu

Doğumgünü kampanyasındaki indirimlere ek olarak, MediaMarkt.com.tr’nin gece 22:00’den sonra pek çok ürünü düşük fiyatlarla buluşturan geleneksel “Gece Kuşu” kampanyaları da, 20 Ekim’e kadar sürecek doğumgünü haftasında iki farklı gecede gerçekleşecek. Kampanya kapsamında evini yenilemek veya evindeki elektronik eşya ihtiyaçlarını gidermek isteyenler, mediamarkt.com.tr’nin doğumgününe özel 1 Milyon TL’lik indirim fırsatlarından yararlanabilirler.      

Playstation TV Satışa Sunuldu