Tesla telefon mu üretiyor?

Tesla Telefon 1

Bugün gelen sızıntılar akıllara Tesla telefon mu üretiyor? sorusunu getirdi. Çin’den gelen sızıntılar Tesla’nın çok yakında Android ile çalışan bir akıllı telefon üreteceği yönünde. İşte Tesla’nın telefonu!

Elon Musk’ın sahibi olduğu Tesla, otomotiv sektörünün yanında akıllı telefon işine de girebilir. Elon Musk’ın alev silahından tutun da uzaya kadar uzanan projelerinin olması bu söylentileri aylar öncesinden güçlendirmişti. Bugün gelen görseller ise Tesla telefon işine mi giriyor sorusunu akıllara bir kez daha getirdi.

Tesla telefon üretebilir

Slash Leaks cephesinden gelen sızıntıya göre; Tesla Quadra adında bir telefonun üzerinde çalışmalara başlanmış durumda. Android ile çalışacağı söylenen Tesla Quadra, son dönemin modasına uyacak gibi görünüyor. Tesla Quadra’da çift arka kamera kurulumu ve çentikli bir tasarım yer alacak.

Tesla Model S polis arabası oldu!

Çentiği oldukça incelten Tesla Quadra, telefonun arka bölümünde Tesla markasının tutkunlarının çok hoşuna gideceği bir Tesla logosuna yer veriyor. Bu logonun arka bölümünün içinin boş olması, Apple’ın eski MacBook Pro ve MacBook Air modellerinde olduğu gibi aydınlatmanın olacağına bir işaret olabilir.

Tesla Telefon

İşlemci tarafında Qualcomm’un Snapdragon 845 yonga setine ve minimumda 4 GB RAM’e yer verilmesi beklenen Tesla Quadra’nın, 2018 bitmeden tanıtılacağı da söyleniyor. Bakalım bu gelen sızındı gerçekten Tesla Quadra’ya mı ait yoksa Çinli bir üreticinin çakma telefonuna mı ait göreceğiz.