Samsung’dan 64 Bit Atağı

#İŞBİRLİĞİ

Apple ’ın en büyük rakibi Samsung, iPhone 5S ’in özelliklerinin tanıtılmasından sonra açıklamada bulunarak, ‘yeni telefonlarında 64 bit işlemci bulunacağını’ öne sürdü.

Korea Times gazetesine konuşan Samsung ’ın mobil biriminin başındaki isim J.K Shin, ‘yeni nesil telefonlarında 64 bit merkezi işlemci birimi bulunacağını’ söyledi. ‘Apple’ın Çin piyasasındaki hedeflerini biliyoruz’ diyen Shin, 64 bit işlem kapasitesinin çok yakında olmasa da yeni telefonlarında bulunacağını belirtti.

Samsung 64 bit atağı
Samsung 64 bit atağı

Apple, 10 Eylül’de gerçekleştirdiği etkinlikte dünyanın ilk 64 bit işlemcili A7 çipine sahip telefonu iPhone 5S’i sunmuş ve teknoloji tutkunları arasında büyük yankı uyandırmıştı. Eski modeline göre en az 5 kat, iphone 4 ‘e  göre 40 kat daha hızlı olduğu belirtilen iPhone 5S, işlem hızı, uygulama performansı ve kamera özellikleriyle akıllı telefon kullanıcılarına benzersiz bir deneyim sunmayı hedefliyor.

Apple ve Samsung arasında her geçen artan teknoloji savaşları en çok bu savaşı izleyen ve yeni cihazlarla sevinen teknoloji tutkunlarını mutlu ediyor.Önümüzde ki günlerde bu teknolojilerin hayatlarımıza kattıklarını göreceğiz.