Samsung Unpacked etkinliği katlanarak gelecek: Şov yapacaklar

Katlanabilir cep telefonlarının kralı

Samsung Unpacked etkinliği büyük bir heyecanla bekleniyor. Bu etkinliğe özellikle katlanabilir modellerin damgasını vurması bekleniyor. Hadi gelin konuyla alakalı merak edilen bütün detaylara birlikte bakalım.

Dünyanın en büyük akıllı telefon devleri içerisinde yer alan Samsung büyük bir dönemece girdi. Firma yeni bir teknolojiyi tüm dünyaya kabul ettirmeye çalışıyor. Ancak bunu sağlamak ne yazık ki hiç kolay olmayacak. Özellikle karşılarında Apple gibi tutucu bir marka olunca bunu başarmak daha fazla zorlaşıyor.

Bildiğiniz üzere Apple herhangi bir sektörel değişikliğe genellikle sıcak bakmıyor. Samsung ise sürekli olarak yeni donanım ve yazılımlar deniyor. Şimdilerde katlanabilir modelleri akıllı telefon dünyasının tam ortasına yerleştirmeye çalışıyor. Ancak bu hiç kolay olmayacak gibi görünüyor.

Samsung Unpacked etkinliği birçok ürün tanıtımı içeriyor

Samsung tarafından yapılacak olan yeni etkinlik gündeme bomba gibi düştü. Etkinliğin reklamında, “Gelecek, yeni yollarla kendini gösterecek (‘katlanacak’). Çok yakında.” ifadelerine yer verildi. Böylece yeni bir katlanabilir modelin geleceği neredeyse kesinleşti.

Samsung Unpacked etkinliği

Samsung uzun bir süredir katlanabilir cihazlara ağırlık vereceğini söylüyordu. Birçok analist Galaxy Z Fold 3 ve Galaxy Z Flip 3 modellerinin piyasaya sunulacağını düşünüyor. Galaxy Z Fold 3 modeli Super AMOLED ekran ve 12 GB RAM ile gelecek. Galaxy Z Flip 3 ise 6,7 inçlik dinamik AMOLED ekran ile birlikte yine benzer özelliklere sahip olacak.

Samsung Bixby büyük bir güncelleme alıyor

Katlanabilir modellerini tanıtma ihtimalinin yüksek olduğu bu etkinlik 11 ağustos 2021 tarihinde gerçekleşecek. Türkiye saati ile 16:00’da başlaması bekleniyor. Ayrıca şirketin giyilebilir birçok ürün tanıtması beklentiler arasında. Peki sizce bu etkinlikle daha başka hangi ürünler tanıtılmalı? Yorumlar bölümünden düşüncelerinizi bizlerle paylaşabilirsiniz.