Samsung Unpacked etkinliği için tarih belli oldu

Galaxy S22 ve S22 Ultra hakkında yeni bilgiler sızdırıldı

Samsung’un yeni S serisi modellerini tanıtacağı Unpacked etkinliği için tarih açıklandı. İşte konu ile ilgili tüm ayrıntılar.

Samsung Unpacked etkinliği için tarih belli oldu. Hali hazırda akıllı telefon pazarında en çok telefon satan firma unvanını koruyan Samsung  yeni amiral gemisi modelleri için harekete geçmiş durumda. Eğer büyük bir aksilik olmazsa Samsung’un yeni S serisi modellerini Şubat ayının hemen başlarında tanıtması bekleniyor.

Aslında Güney Koreli üreticinin yeni S modelleri için 2022’nin ilk çeyreğinde bir lansman düzenleyeceği zaten biliniyordu. Yani açıklanan tarihin öyle büyük bir sürpriz olmadığını söyleyebiliriz.

Peki gelelim S22 modellerinin tanıtılacağı etkinliğin detaylarına.

samsung

Samsung Unpacked etkinliği için tarih belli oldu

Samsung etkinlik tarihi olarak 9 Şubat’ı işaret etti. Yani yeni S serisi modellerin Şubat ayının ikinci haftasında tanıtılacağını söyleyebiliriz.

Peki Samsung hangi modellerle karşımıza çıkacak? Şu anda bu konuya ilişkin net bir bilgi olmasa da sızıntılar üzerinden tahminler yürütebiliriz. Güney Koreli şirket büyük bir olasılıkla Galaxy S22, S22 Pro ve S22 Ultra modelleriye karşımıza çıkacaktır.

Burada asıl merak edilen model ise tabi ki S22 Ultra. Çünkü S22 Ultra’nın S Pen desteği ile geleceği iddia ediliyor. Eğer bu iddia doğru çıkarsa S22 Ultra’nın bir anlamda Note serisinin yeni varisi olacağını da söyleyebiliriz. Yine de bekleyip göreceğiz.

Dünya şokta! Erkek hastada rahim olduğu anlaşıldı!