Galaxy S9 için tarih verildi. Bu telefonda kamera çok farklı olacak!

kam2

Güney Koreli Samsung, yeni amiral gemisi akıllı telefon modeli Galaxy S9 için davetiye gönderimine başladı. İşte detaylar.

Samsung, ürettiği amiral gemisi akıllı telefon modelleriyle her sene pazardaki en iddialı isimlerden biri oluyor. Hatta Android pazarına baktığımızda Samsung’un büyük bir pasta payına sahip olduğunu söyleyebiliriz. Tabii bunda Galaxy S ve Note serilerinin payı büyük. Şimdi de sırada Galaxy S9 var.

26 Şubat’ta Barselona’da başlayacak olan Mobile World Congress etkinliğine artık çok az bir zaman kaldı ve katılımcı firmalar da harıl harıl çalışıyor. Tahmin edeceğiniz gibi Samsung, yine etkinlikten kısa süre önce düzenleyeceği özel Unpacked etkinliği ile yeni ürünlerini görücüye çıkaracak.

Firma, Galaxy S9 ile ilgili olarak basın kuruluşlarına davetiye göndermeye başladı ve Galaxy S 9’u 25 Şubat 2018 itibarıyla ilk kez görücüye çıkaracağını doğruladı. Yeni amiral gemisi modeli için bir de teaser video yayınlandı. Videoda özellikle “kamera” ibaresi dikkat çekiyor. Sanırız Samsung, bu telefonuyla “kamera” unsuruna yepyeni bir anlam katacak.

Galaxy S9 için tarih verildi. Bu telefonda kamera çok farklı olacak!

1987’de gösterime giren orijinal RoboCop’un devam filmi geliyor