Samsung Televizyon Sektöründe Müşteri Memnuniyeti Lideri!

samsung2

Samsung, Türkiye Müşteri Memnuniyeti Endeksi (TMME) 2013 Yılı 4. çeyrek sonuçlarına göre, müşteri memnuniyetinde lider marka oldu. Samsung, 2013 yılında marka bazında sıralamada da birinci sırada yer aldı.

Samsung; 81 ilde, 11 bin 564 tüketiciyle yapılan bilgisayar destekli telefon anketi ve özel ekonometrik analiz modeli ile belirlenen Türkiye Müşteri Memnuniyeti Endeksi 2013 yılı 4. çeyrek sonuçlarına göre, müşteri memnuniyetinde televizyon sektörünün lider markası oldu.

 samsung

2013 yılının 4.çeyreğinde televizyon, beyaz eşya, sağlık sigortası/Kasko, ulusal kargo dağıtımı, binek otomobil, zincir marketler ve bireysel bankacılık sektörlerinin ölçüldüğü TMME çalışması kapsamında, Samsung, marka bazında sıralamada da birinci sırada yer aldı.

2009 yılından bu yana, müşterilerini en fazla memnun eden sektör olma unvanını elinde tutan televizyon sektörü, TMME 2013 4. çeyrekte de; önceki yıllarda olduğu gibi, ölçülen 7 sektör arasında birinciliğini korudu. LCD ve plazma paneli üretiminde lider olan Samsung, rekabette yerli TV üreticilerini geride bıraktı.

Twitter’dan Radikal Hamle!