Samsung Tablet Satışlarından Beklentisini Düşürdü

Samsung Tablet Satışlarından Beklentisini Düşürdü

Son dönemde tablet satışlarında yaşanan düşüşlerden sonra Samsung’un 2014 yılı için belirlediği tablet satış beklentilerinde düşüşe gittiği belirtiliyor.

Yakın zamana kadar en hızlı gelişme gösteren pazarların başında gelen tablet pazarının yükselişinin son yıllarda yavaşladığı, endüstri uzmanlarınca son dönemde sıklıkla dile getiriliyordu. Tablet sahibi insanların sayısı her geçen gün artarken, yüksek sayılarda tablet satma imkanları git gide azalıyor. Bunun sonucunda Samsung gibi teknoloji devleri bile tablet satışlarından beklentilerini düşürmeye başladı.

Samsung_tabletleri

2014 yılının ilk mali çeyreğinde tablet pazarındaki en yüksek payına ulaşmayı başaran Güney Koreli teknoloji devi Samsung, bu başarısına rağmen 2014 yılı tablet satışlarındaki beklentisini düşürüyor. Bu yılın başında yaptığı açıklamayla 2014 yılında 60 milyondan fazla tablet satmayı planladıklarını açıklayan firmanın bu beklentisini ciddi ölçüde düşürdüğü belirtiliyor. Samsung‘un tablet satışlarından beklentilerini düşürmesiyle birlikte, önümüzdeki aylarda piyasaya sürmeye hazırlandığı orta seviye tabletlerinin çıkışını da iptal etmesi bekleniyor.

Doge Vault Hackerların Saldırısına Uğradı