Galaxy Tab Serisinin Yeni Üyeleri Görüldü

Samsung Galaxy Tab 4 10.1 3

Son aylarda tablet alanında pek de etkili olmayan Samsung’un Galaxy Tab serisinin yeni üyelerini önümüzdeki günlerde piyasaya süreceği ortaya çıktı.

Son aylarda akıllı telefon alanında oldukça aktif olan ve birçok yeni akıllı telefon modelini piyasaya süren Güney Koreli teknoloji devi Samsung, tablet pazarında ise oldukça sessiz kaldı. Tablet pazarının en önemli firmaları arasında yer alan Samsung son dönemde kayda değer bir tablet piyasaya sürmemiş olsa da, önümüzdeki aylarda bu durum önemli ölçüde değişecek gibi görünüyor.

samsung-galaxy-tab-s-2

Geçtiğimiz günlerde internete sızdırılan bilgilere sayesinde yeni Galaxy Tab 5, Galaxy TabPRO ve NotePRO modelleri piyasaya sürmeye hazırlandığı ortaya çıkan Samsung‘un tablet alanındaki planları bununla da sınırlı kalmayacak gibi görünüyor. Galaxy Tab serisine yeni üyeler katmaya hazırlanan Güney Koreli teknoloji devi, Galaxy Tab A, Tab E ve Tab J adlarını taşıyan üç yeni cihazın telif haklarını aldı.

Samsung‘un piyasaya sürmeye hazırlandığı tabletlerin sayısının bir anda artması, son dönemde akıllı telefon pazarında istediği başarıyı yakalayamayan firmanın 2015’te tablet alanına odaklanabileceğini gösterdi.

Borderlands 23 Milyondan Fazla Satmayı Başardı