Galaxy Tab S2 için Nougat güncellemesi yayınlandı

tab s2

Samsung, 2015 yılında satışa sunduğu Galaxy Tab S2 modelleri için Android 7 Nougat güncellemesini dağıtmaya başladı. İşte detaylar.

Şu aralar tablet piyasasının son derece durgun olduğunu söylesek sanırım pek de yanılmış olmayız. Yeni duyurulan tablet sayısı yok denecek kadar azalmış durumdayken, hali hazırda var olan tabletlere de destek günden güne yok oluş çizgisine doğru yaklaşıyor.

Tabi ki eğer bir Galaxy Tab S2 sahibiyseniz, diğer tablet sahiplerine göre daha ayrıcalıklı bir noktada bulunduğunuzu belirtmemiz gerekiyor. Zira şu aralar Galaxy S8 ve Galaxy S8 Plus’ın pazarlama stratejileriyle son derece meşgul olan Samsung, Galaxy Tab S2 sahiplerine hoş bir sürpriz yaptı.

2015 yılında satışa sunulan tabletin hem 8.0 inçlik hem de 9.7 inçlik modeli için Android 7.0 Nougat güncellemesi dağıtımına başlandı. Samsung Android 7 Nougat güncellemesini, SM-T180 model numarasına sahip cihazlar için Almanya’dan, SM-715 model numarasına sahip cihazlar içinse İtalya’dan başlattı. Dolayısıyla güncelleme ilerleyen günlerde tüm bölgelerdeki Tab S2 modelleri için yayınlanmış olacak.

Fakat ben o kadar beklemek istemiyorum diyorsanız, internet üzerinden güncellemeyi bulup, hali hazırda manuel olarak da kendiniz yükleyebilirsiniz. Yalnız bu durumda dikkat etmeniz gereken önemli bir nokta var. Şu anda internette T715XXU2CQCL ve T810XXU2DQCL olmak üzere iki farklı güncelleme mevcut. Öncelikli olarak bunlardan hangisinin sizin cihazınıza uygun olduğunu bulmanız gerekiyor. Sonrasında ise tabletinizi sağlıklı bir şekilde güncelleyebilirsiniz.