Samsung kamera hataları için harekete geçti!

Samsung Galaxy S23 Ultra

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, amiral gemisi serilerinde yaşanan kamera sorunlarını bir an önce ortadan kaldırmak niyetinde.

Samsung kamera hataları için harekete geçti! Samsung’un Galaxy S23 serisi, kullanıcılar ve uzmanlar tarafından olumlu bir şekilde karşılandı. Ancak yeni piyasaya sürülen akıllı telefonlarda veya büyük yazılım güncellemelerinden sonra sorun yaşanması olağan bir durumdur. Son raporlara göre, bazı Galaxy S serisi kullanıcıları yüksek zoom seviyelerinde, özellikle de 30x zoom seviyesinde kamera uygulaması çökmeleri yaşadılar.

Galaxy S23 FE 2

Samsung, bu sorunu kabul etti ve iç ekiplerinin Galaxy S20, Galaxy S21 ve Galaxy S22 serisi telefonlarda farklı kameralar arasında hızlı bir şekilde geçiş yaptığınızda oluşan bir sorun olduğunu doğruladı. Şirket, sorunu çözdü ve Nisan 2023’te yayınlanacak olan bir sonraki yazılım güncellemesiyle düzeltmeyi planlıyor.

Bu sorun sadece Galaxy S20, Galaxy S21 ve Galaxy S22 serisi telefonları etkilerken, Galaxy S10 serisi 30x zoom özelliğine sahip değil. Kullanıcılar, Galaxy S serisi akıllı telefonlarında bu sorunu yaşıyorlarsa, Samsung’un yakın gelecekteki yazılım güncellemesiyle sorunu çözeceğinden emin olabilirler.

Samsung Galaxy S23 FE

Samsung kamera hataları için harekete geçti!

Ek olarak, Nisan 2023 yazılım güncellemesi, pozlama, HDR ve Gece Modu ile ilgili sorunlar için kamera optimizasyonlarını da Galaxy S23 serisine getirecek. Bu sorun bazı Galaxy S serisi kullanıcıları için sinir bozucu olsa da, Samsung’un müşterileri için kamera deneyimini iyileştirmek için çalıştığını ve sorunu çözmek için aktif bir şekilde çalıştığını bilmek iyi bir haber.

ssss23

Galaxy S23 Ultra, 8K çözünürlükte 30fps’ye kadar kayıt yapabilen büyük bir 200MP ISOCELL HP2 sensörüne sahip dörtlü kamera kurulumuyla öne çıkıyor. Öte yandan, Galaxy S23 ve S23 Ultra arka tarafta üçlü bir kamera sistemi ve 12MP ön kamera ile donatılmıştır. Arka kamera kurulumu, OIS destekli 50MP ana sensör, otofokus desteği olan 12MP ultra geniş birim ve 3x optik zoom lensi ve OIS ile 12MP telefoto çekici içerir. Tüm bu özellikler Galaxy S23 serisini benzersiz birer fotoğraf makinesi haline getirmeye yetiyor. Samsung kamera hataları için harekete geçti!

Twitter yeni açıklaması ile kullanıcılarını kızdırdı!