Samsung kablosuz kulaklık deneyimini zirveye taşıyacak

Samsung

Kablosuz kulaklık takipçilerinin merakla bekledikleri yeni Galaxy Buds modeli Güney Koreli teknoloji devi tarafından resmen tanıtıldı.

Samsung kablosuz kulaklık deneyimini zirveye taşıyacak. Samsung, uzun zamandır beklenen ve konuşulan Galaxy Unpacked etkinliğini nihayet gerçekleştirdi. Güney Koreli teknoloji devi tarafından tanıtılan cihazlardan biri olan Galaxy Buds 2 Pro ise, tasarımdan ziyade sunduğu ses kalitesi artışıyla dikkat çekti.

Samsung Galaxy Buds 2 tasarım ve renk seçenekleri ortaya çıktı

Öncelikle söylemek gerekir ki, birçok duyum hesabı Samsung’un yeni kulaklığının isimlendirmesinde 2’yi atlayarak doğrudan 3’e geçeceğini iddia ediyordu. Bu sebeple sızdırılan bilgilerde hep Samsung Galaxy Buds 3 isminin kullanıldığını görmüştük. Ancak resmi tanıtım duyumcuların beklediği gibi gerçekleşmedi ve yeni kablosuz kulaklık modeli Galaxy Buds 2 Pro olarak isimlendirildi.

Samsung Galaxy Buds Pro duyuruldu! İşte özellikleri

Samsung kablosuz kulaklık deneyimini zirveye taşıyacak

Samsung’un yeni kulaklık modeline baktığımız zaman, tasarımsal açıdan çok bir fark olmamakla birlikte kulaklığın bir miktar daha ufaldığını görüyoruz. Bu yönüyle cihazın kulağa daha iyi oturması amaçlanmış. Ancak asıl iyileştirmeler ses performansından yaşanıyor.

Samsung Galaxy Buds Pro duyuruldu! İşte özellikleri

Samsung Galaxy Buds 2 Pro’da 24-bit HiFi ses sistemi bulunuyor. Samsung Seamless Sound ile desteklenen bu özellik, cihazın selefine göre çok daha iyi bir ses deneyimi sunmasını sağlıyor. Aynı zamanda cihazda üç adet hassas mikrofon eklenmiş ve bu yeni mikrofonlar gürültü engelleme yeteneğinin artmasını sağlamış.

Samsung tarafından yapılan açıklamaya göre, yeni kablosuz kulaklık modeli öncekine göre 3 desibele kadar daha fazla gürültü engelleme gücüne sahip. IPX7 ile suya karşı daha dayanıklı hale gelen Samsung Galaxy Buds 2 Pro, ANC açıkken 5 saate kadar kapalıykense 8 saate kadar kullanım imkanı sunuyor. Samsung Galaxy Buds 2 Pro’nun satış fiyatı 230 dolar olarak açıklandı.

Çok sayıda Audi ve Volkswagen modeli trafikten çekildi